Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

LFF noslēdz sadarbības līgumu ar Itālijas uzņēmumu "SYFORM"

LFF noslēdz sadarbības līgumu ar Itālijas uzņēmumu "SYFORM"
Jānis Mežeckis un Dmitrijs Miļkevičs
Publicitātes foto

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis un augstākās kvalitātes Itālijas uztura bagātinātāju „SYFORM” produkcijas oficiālais izplatītājs Latvijā SIA "DIVIRON" Valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Miļkevičs parakstīja abpusēju sadarbības līgumu.

Sadarbības ietvaros “SYFORM” kļuvis par Latvijas 1.līgas futbola čempionāta oficiālo atbalstītāju, savukārt “SYFORM” produkciju pēc izdevīgākiem nosacījumiem visas sezonas garumā varēs iegādāties gan Latvijas futbola klubi, kā arī to izmantos Latvijas nacionālās un jauniešu futbola izlases spēlētāji.

“Esam priecīgi šodien parakstīt līgumu ar SYFORM produkcijas oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā. Ceram, ka mūsu sadarbība būs abpusēji izdevīga un tā sniegs vērā ņemamu labumu visam Latvijas futbolam. Šogad Latvijas Futbola federācija pastiprināti strādā pie 1.līgas futbola čempionāta organizēšanas un tā veidošanas gan par interesantu produktu gan mūsu sadarbības partneriem, gan par aizraujošu turnīru futbola līdzjutējiem visā Latvijā. LFF vārdā novēlu sekmīgu SYFORM 1.līgas futbola čempionāta sezonu visām komandām, spēlētājiem, treneriem, tiesnešiem un atbalstītājiem, savukārt SYFORM kompānijai - sekmīgu darbošanos Latvijas tirgū!” līguma parakstīšanas brīdī izteicās LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

“Ir liels prieks šodien uzsākt sadarbību ar Latvijas Futbola federāciju. Esam lepni par to, ka šogad 1.līgas čempionāts notiks zem SYFORM vārda, un ka mūsu produkciju lietos Latvijas futbola izlase. Pateicamies par uzticību un ceram, ka kvalitatīvie Syform produkti palīdzēs spēlētājiem būt vēl fiziski specīgākiem un priecēt futbola cienītājus un atbalstītājus ar spožām un skaistām spēlēm,” priecīgs par uzsākto sadarbību bija SIA "DIVIRON" valdes priekšsēdētājs Dmitrijs Miļkevičs.

SYFORM pirmā līga

SYFORM 1.līgas atklāšanas spēlē 30.martā S/N „Arkādija” mākslīgā seguma stadionā FB „Gulbene” ar rezultātu 6:0 pārspēja FK „Jēkabpils/JSC” futbolistus. Čempionāta 1.kārtas pārējās spēles paredzēta 5.aprīlī Rīgā, Ķekavā, Valmierā un Liepājā, kā arī 6.aprīlī Ogrē.

Sestdien, 5.aprīlī, Rīgas 49.vidusskolas mākslīgā seguma stadionā paredzēto SYFORM 1.līgas futbola čempionāta 1.kārtas spēli starp „SFK United” un FK „Smiltene” komandām futbola līdzjutējiem būs iespējams vērot video tiešraidē LFF.lv mājaslapā, kā arī Sportacentrs.com tiešraidē.. Tādējādi šī kļūs par pirmo spēli Latvijas 1.līgas čempionāta vēsturē, kura tiks translēta video tiešraidē.

Visas sezonas garumā SYFORM 1.ligas ietvaros paredzētas arī dažādas aktivitātes futbola līdzjutējiem. Šonedēļ Facebook.com/futbols lapā tiks izsludināts konkurss „SYFORM 1.līgas spilgtākais mēneša moments”, kura galvenā balva katra mēneša spilgtākā momenta īpašniekam – 100 EUR dāvanu karte no čempionāta atbalstītāja „SYFORM”.

SYFORM Latvijā

SYFORM Latvijā sadarbojās ar Latvijas Olimpisko Vienību, Latvijas Futbola federāciju, Latvijas Basketbola, Volejbola, Slēpošanas, Biatlona savienībām, basketbola komandām “VEF” un “TTT Rīga”, futbola klubu “Skonto”, atbalsta tādas pašmāju zvaigznes kā Inetu Radēviču, Denisu Čerkovski, Arni Rumbenieku, riteņbraukšanas komandas “Rietumu Delfin” un “MySport”, kā arī citus.

Plašāku informāciju par kompāniju un produkcijas klāstu var atrast SYFORM oficiālajā mājas lapā: syform un facebook.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-04-02 15:55, pirms 10 gadiem
Zigfrīdss rakstīja: ta jau uzņēmums ir gaužām švaks,ja velti tērē laiku ar Virslīgu
Tik švaks, ka bijusi/ir sadarbība ar ''Treviso Basket'', ''Udinese'' olimpisko spēļu čempioniem un medaļniekiem ziemas/vasaras OS,...
, 2014-04-02 16:16, pirms 10 gadiem
Latvijas sportisti veiksmīgi reklamē uztura bagātinātājus, 2 olimpiādē kārtīgu reklāmu uztaisīja
, 2014-04-04 14:59, pirms 10 gadiem
Prieks, ka LFF ir aktīvi un notiek arī labas lietas!
Fabriss Ondoā. Foto: RFS
2

Ar Ondoā un Ošu sastāvā RFS dublieri ''Nākotnes'' līgā apspēlē ''Leevon'' PPK

Šodien ''Nākotnes'' līgas desmitās kārtas izspēle sākās ar turnīra līderes RFS II uzvaru pār ''Leevon'' PPK (2:1). Komandas sastāvā laukumā devās nesen pievienojies vārtsargs Fabriss Ondoā, bet uzvaru nodrošināja turnīra rezultatīvākais futbolists Ruslans Deružinskis.
Šodien "Valmieras" dublieru rindās spēlējušie Ingars Pūlis (Nr. 9) un Tjagu Barbosa (Nr. 37). Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
5

Valmieras dublieri "Super Novai" sagādā pirmo punu, ogrēnieši sāpīgi izsēj pārsvaru

Latvijas otrajā spēcīgākajā futbola līgā pirmo zaudējumu šosezon piedzīvoja "Super Nova", izbraukumā piekāpjoties "Valmieras" dublieriem, bet "Ogre United" Olainē izsēja 2:0 un 3:2 vadību.
Elbašīrs Ngoms un Emīls Birka. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
2

Ngoms sit savos un pretinieku vārtos "Riga" dublieru neizšķirtā Ventspilī

Šodien Latvijas futbola pēc spēka otrajā līgā jeb Nākotnes līgā tika aizvadītas četras spēles devītās kārtas ietvaros. "Riga" dublieru neizšķirtā 1:1 Ventspilī abus vārtus iesita Elbašīrs Ngoms.