Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Adebajors "Arsenal" rindās vēl uz četriem gadiem

Adebajors "Arsenal" rindās vēl uz četriem gadiem
Emanuels Adebajors
Foto: AP

Londonas Premjerlīgas futbola klubs "Arsenal" vakar noslēdzis jaunu četru gadu līgumu ar Togo futbola izlases līderi uzbrucēju Emanuels Adebajoru, kur spēlētāja nedēļas alga tagad būs 80 tūkstoši sterliņu mārciņu nedēļā.

Pēc veiksmīgās sezonas Adebajors (otrais labākais vārtu guvējs Anglijas Premjerlīgā) pieprasījis neiedomājami lielu algas kāpumu - no 30 tūkstošiem sterliņu mārciņu nedēļā līdz 120 tūkstošiem, jebšu četras reizes lielāku algu jaunajā sezonā. Saprotams, ka tas klubam nebija pa prātam un spēlētājs uzstādīja ultimātu. "Vai nu "Arsenal" maksā man tik, cik es vēlos, vai arī es dodos uz citu klubu," pirms kāda laika paziņoja uzbrucējs. Tajā pašā laikā par Adebajoru lielu interesi izrādīja "AC Milan" un "Barcelona" komandas.

"Arsenal" spēlētāju izlika pārdošanā, taču viņa transfēru summa bija ļoti liela. Vēlāk tā gan tika samazināta, un, lai arī klīda dažādas runas par spēlētāja turpmāko likteni, 24 gadus vecais Adebajors apslāpēja visas mēdiju spekulācijas, paziņojot, ka viņš šovasar nepametīšot "Arsenal" un jau tuvākajā laikā parakstīšot jaunu līgumu ar Londonas klubu.

Tā arī notika un Togo futbola izlases līderis vakar noslēdz jaunu četru gadu līgumu ar "Arsenal" komandu. Lai arī sākotnēji futbolists prasīja četras reizes lielāku algu, jaunā alga būšot uz pusi lielāka kā pagājušajā gadā – 80 tūkstoš sterliņu mārciņu nedēļā.

Atgādināsim, ka Togo futbola izlases līderis "Arsenal" klubam pievienojās 2006. gada janvārī. Pagājušajā sezonā šis uzbrucējs sava kluba labā guva 30 vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com
telegraph.co.uk

  +3 [+] [-]

, 2008-08-19 09:26, pirms 16 gadiem
Dodu 80% lielu iespeejamiibu ka shosezon Ade ne tuvu buus taadaa formaa kaa pagaajusho sezonu. Puisim tikai "nedaudz" sakaapa galvaa, bet beigaas kautkaa jau nolaidaas uz zemes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-19 09:38, pirms 16 gadiem
Vai tas varētu nozīmēt, ka Arsenal vadība ir beidzot sapratusi, ka lai noturētu komandā labākos spēlētājus, tiem ir attiecīgi arī jāmaksā?!? Nu nezinu, bet ir skaidrs, ka tagad arī citi līderi prasīs algu pielikumu! Kas notiks tad, ja tiešām Ade šosezon nespēs ne tuvu gūt tikpat daudz vārtus kā iepriekš, bet piem. Van Pērsijs sitīs 2-3 reiz vairāk? Iespējams, ka Arsenal vienkārši nevar atļauties visiem līderiem maksāt pienākošos algu, jo jāmaksā parādi par stadionu, bet tad gan nesaprotu, kādēļ vajadzēja vienam tajās prasībās pārāk daudz piekāpties, jo Arsenal dalību ČL nodrošinātu arī bez Adebajora, savukārt viņš jau nu noteikti nebūs tas spēlētājs kurš varētu nodrošināt Arsenal uzvaru EPL. Ja vispār Arsenal ir iespējas uzvarēt EPL, tad tikai ar saskaņotu komandas spēli kurā galvenā loma ir Fabregasam!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-19 09:56, pirms 16 gadiem
Hose
Bet es jau tieši par to arī rakstīju, ka protams komandu līderi ir pelnījuši attiecīgu algu, un šitas tiešām ir labs kompromiss! Tikai problēma jau tāda, ka laikam Arsenal vienkārši šobrīd nav spējīgi visiem līderiem maksāt pienākošos algu! Bet ko nu man tur spriest, Arsenal ir noturējuši savu uzbrukuma līderi iepriekšējā sezonā un ar to arī viņus apsveicu!!! Sezona ir pašā sākumā un liekas, ka būs vismaz tik pat interesanti kā iepriekšējā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-08-19 10:13, pirms 16 gadiem
Adebajors ir labs! Viņš noteikti pelnījis saņemt vairāk! Viens no labākajiem EPL spēlētājiem katrā ziņā.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-19 10:15, pirms 16 gadiem
salidzinajuma ar Lamparda 151 000 paundu nedelja Togiesha alga izskatas maza!!!
Nesen bija raksts avizes ka Frenka nedeljas alga pilelidzinama 365 rupnicu stradnieku nopelnitai nedeljas algai!!!
Bija ari 1 fochene ka Frenks tureja maku kura bija skaidras naudas zhuuksnis 2 pirkstu platuma!!!

Kaut arii Togietis palika Arsenala uzbrukums izskatas vajakais no top4 komandam!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-08-19 10:22, pirms 16 gadiem
KrsB87 rakstīja: Adebajors ir labs! Viņš noteikti pelnījis saņemt vairāk! Viens no labākajiem EPL spēlētājiem katrā ziņā.

Manuprat pie Vengera jebkursh kljust par labu uzbruceju... nu gluzhi ka Anrii pie Vengera bija monstrs, bet Barca neka mezhoniiga nerada!!!

Atceros viena intervija Lielajam Filam jautaja - "kursh ir labakais Anglijas treneris?:, vinsh atbildeja- "Arsens V., bet tikai vinsh nav gluzhi anglis!"

     [+] [-]

, 2008-08-19 10:36, pirms 16 gadiem
arsenal santiimu iseeji, chalis ir pelniijis tieshaam vairaaak!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-19 11:23, pirms 16 gadiem
es tieshaam ceru, ka Ade savu naudu atpelniis shosezon sasitot vismaz 20 golus

  -2 [+] [-]

, 2008-08-19 11:46, pirms 16 gadiem
eskaralis rakstīja: arsenal santiimu iseeji, chalis ir pelniijis tieshaam vairaaak!

Nedi*s, ja? Pēc vienas sezonas nevar kļūt par vienu no EPL apmaksātākajiem futbolistiem. Arsenal ir ļoti liels parāds par stadionu!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-19 12:02, pirms 16 gadiem
tik un tā prasās pēc kāda papildinājuma gunneriem..ja grib cerēt kaut uz 3nieku!

     [+] [-]

, 2008-08-19 12:19, pirms 16 gadiem
Labi ir, ka paliek. Tā viņam ir pareizāk! Arsenal ir TOP komanda Anglijā, un viena no Top komandām Eiropā. Neko labāku viņam nevajag + vēl viņš tiek spēlēt pamatsastāvā...

  +2 [+] [-]

, 2008-08-19 12:52, pirms 16 gadiem
puslaiks rakstīja: tik un tā prasās pēc kāda papildinājuma gunneriem..ja grib cerēt kaut uz 3nieku!

ir vajadziigs viens vecis ar pieredzi centraa un viss paareejais sastaavs ir lloti,lloti labs!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-19 12:54, pirms 16 gadiem
runaajot par Adebayoru negribas jau nekko sliktu teikt,bet vinnam tagad nav jaadomaa par naudaam,bet par vaartiem,vaartiem un velreiz vaartiem!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-19 12:54, pirms 16 gadiem
Mani tikai intereseetu viens - kur juus ellee rataa izraavaat to ciparu?

runaajot par Ade's sezonas veiksmiigumu - ja RvP paliks daudz maz vesels, visas sezonas garumaa, tad noteikti Ade paliks Robina eenaa, par to ne mirkli nesaubos!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-19 12:59, pirms 16 gadiem
refresh rakstīja: ir vajadziigs viens vecis ar pieredzi centraa un viss paareejais sastaavs ir lloti,lloti labs!




Tam jaabuut, shiis nedeeljas laikaa! Taa vismaz tiek soliits! Liidz Twentes speelei, taatad, kkad liidz shiis nedeljas beigaam! naakosaas nedeeljas saakumaa, buus jaauztraucas jau par Twenti un tad noliktais terminjs, buus jau iztecejis! varbuut, ka vinjs noskatiis kaadu, izlasu speelju laikaa, nedeeljas viduu?
p.s. man gan skjiet, ka buus veel 2 signingi - viens shonedeelj, viens peedeejaa transfeeru dienaa!

  +2 [+] [-]

, 2008-08-19 13:04, pirms 16 gadiem
Starp citu, atgaadinaasu, ka Nasri iesita savaa debijas (oficiaalajaa) speelee vaartus - vinja gols, pretendee arii uz aatraakaa gola statusu, kuru ir guvis kluba speeleetajs-debitants, visaa kluba veesturee! 3 min. 44. sec. bija vinjam vajadziigas, savaa debijas macaa, lai to izdariitu!
tiesa, shii informaacija, vai vinjs ir aatraakais ir gruuti paarbaudaama, taapeec kluba maajaslapa vismaz tagad, aprobezojas tikai ar vispaareeju debitantu-vaartuguveeju sarakstu!

     [+] [-]

, 2008-08-19 13:05, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Arsene Wenger:
"We have to get behind him and support him," said Wenger. "He is a tremendous force and is of tremendous importance for the team - you want your own fans to be behind him.

"What happened in the transfer period did not always reflect his deep desire and there was manipulation from agents on both sides, but overall I am positive he will recover."


http://www.bbc.co.uk



pie avotiem vari piemest arii arsenal.com!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-19 13:06, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Tam jaabuut, shiis nedeeljas laikaa! Taa vismaz tiek soliits! Liidz Twentes speelei, taatad, kkad liidz shiis nedeljas beigaam! naakosaas nedeeljas saakumaa, buus jaauztraucas jau par Twenti un tad noliktais terminjs, buus jau iztecejis! varbuut, ka vinjs noskatiis kaadu, izlasu speelju laikaa, nedeeljas viduu?
p.s. man gan skjiet, ka buus veel 2 signingi - viens shonedeelj, viens peedeejaa transfeeru dienaa!

1 vai 2 nezinu,bet galvenais,lai buutu piemerots un labs speeleetaajs tas ir pats svariigaakais ssajaa situaacijaa!!!

     [+] [-]

, 2008-08-19 13:09, pirms 16 gadiem
refresh rakstīja: 1 vai 2 nezinu,bet galvenais,lai buutu piemerots un labs speeleetaajs tas ir pats svariigaakais ssajaa situaacijaa!!!



Vengers zin, ko peerk, neuztraucies!
tikai, ja vinjs izdomaas, ka visi speelee pietiekami labi un ka varees iztikt ar to kas ir...

  +1 [+] [-]

, 2008-08-19 13:40, pirms 16 gadiem
kā no 30 uz 80 var būt uz pusi lielāks kāpums??? tas jau ir gandrīz 3x vairāk