Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Nasri vienojas ar "Arsenal"

Andrejs Siliņš

Nasri vienojas ar "Arsenal"
Samirs Nasri
Foto: AFP

Kā vēsta BBC, franču pussargs Samirs Nasri oficiāli parakstījis personisko līgumu ar Anglijas Premjerlīgas futbola klubu Londonas "Arsenal" uz četrām nākamajām sezonām.

Jau ziņojām, ka 20 gadus vecais Nasri, kurš tiek pielīdzināts franču futbola leģendai Zinedinam Zidānam, kļuva par "Arsenal" īpašumu pēc tam, kad londonieši futbolista bijušajam klubam "Marseille" samaksāja 13,5 miljonus sterliņu mārciņu.

Tagad jaunais supertalants, kurš Marseļas klubam pievienojās deviņu gadu vecumā, panācis vienošanos arī par personīgā līguma nosacījumiem. Līdz ar to futbolista pārēja pabeigta pilnībā un jau augustā, kad sāksies jaunā Premjerlīgas sezona, redzēsim francūzi "Arsenal" rindās.

"Euro 2008", kas Francijas izlasei jau beidzies pēc grupu turnīra, Nasri piedalījās divās spēlēs. Aizvadītajā sezonā Nasri, kurš var spēlēt jebkurā pussarga pozīcijā, tika atzīts par Francijas līgas labāko jauno spēlētāju, kā arī Marseļas līdzjutēju balsojumā par iemīļotāko kluba futbolistu.

Pagājušajā sezonā "Marseille" labā Nasri 30 spēlēs guva sešus vārtus, no kuriem pēdējos pēdējās kārtas spēlē pret "Strasbourg" (4:3), kas palīdzēja "Marseille" saglabāt vietu Čempionu līgā nākamsezon.

Izmantotie resursi:
bbc.com

 +14 [+] [-]

, 2008-06-19 08:53, pirms 16 gadiem
Arse atjauno savu francūžu leģionu, bet
ne pa tēmu- viņa uzvārds krieviski nozīmē kaut ko citu ...

  +3 [+] [-]

, 2008-06-19 08:55, pirms 16 gadiem
ka tikai laukamā nesāk to darīt...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-19 08:58, pirms 16 gadiem
ei Samir..... Nasri na etot arsenal....
Slēpts komentārs: JimBim

     [+] [-]

, 2008-06-19 09:31, pirms 16 gadiem
Personisko līgumu ? Tas ir interesanti ! Pastāstiet sīkāk !

  +7 [+] [-]

, 2008-06-19 09:38, pirms 16 gadiem
Sāk biku kaitināt šitā jauno talantu pielīdzinšāna kādam tiešām leģendāram futbolistam. Šī čempja laikā jau nezinu cik dzirdēti šāda veida salīdzinājumi. Manuprāt, lai šie jaunie talanti sasniedz kaut 10% no to spēlētāju sasniegtā, un tad viņus pelnīti varēs salīdzināt!!
Bet lai jau veicas keksam Anglijā!!

  +4 [+] [-]

, 2008-06-19 09:51, pirms 16 gadiem
Žēl,cerēju,ka vēl uz sezonu paliks Marseļā.Nu,lai tev tur veicas.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-19 11:00, pirms 16 gadiem
Nu ja ar nepacietiibu gaidu jauno Premjerliigas sezonu.Domaaju ka šogad Arsenal būs galvanais favorīts uz uzvaru visā sezona, jo pašreizejie speletaji būs guvuši lielaku pieredzi un būs kļuvuši nosvertāki un vairs nemetīsies pa galvu pa kaklu uz priekšu katra spele.
Runajot par Nasri domaju ka sezonas pirma daļa viņam tomēr vairak būs japavada uz soliņa nekā laukuma, bet domaju ka ar laiku viņš savu vietu pamata izcinīs.Skaidrs ir viens konkurence starp pussargiem ir veel vairāk palielinājusies!
Slēpts komentārs: gangreena666

     [+] [-]

, 2008-06-19 12:16, pirms 16 gadiem
kastanis rakstīja: Arse atjauno savu francūžu leģionu, bet
ne pa tēmu- viņa uzvārds krieviski nozīmē kaut ko citu ...

Atkal Neapnīk? Es saprotu jokus, bet nu šito vismaz kādu 10 reizi lasu Nasri sakarā. Tas apmēram tik pat stulbi kā pateikt, ka Kakā kakā. Līmenis

     [+] [-]

, 2008-06-19 12:21, pirms 16 gadiem
Jay rakstīja: Sāk biku kaitināt šitā jauno talantu pielīdzinšāna kādam tiešām leģendāram futbolistam. Šī čempja laikā jau nezinu cik dzirdēti šāda veida salīdzinājumi. Manuprāt, lai šie jaunie talanti sasniedz kaut 10% no to spēlētāju sasniegtā, un tad viņus pelnīti varēs salīdzināt!!
Bet lai jau veicas keksam Anglijā!!

Ne pa tēmu nedaudz, bet salīdzināšana vispār ir stulba kā tāda. kāpēc vispār kaut kas jāpielīdzina. Latvijas Ronaldo - Pahars. Latvijas Ronaldiņjo - Verpakovskis. Nasri - Zinedins Zidāns. Katrs futbolists ir īpašs un ar savu spēles stilu, es saprotu pasaka, ka spēlē līdzīgā stilā kā Zizū, bet ne jau kaut ko salīdzināt. Laikam vienkārši trūkst izdomas cilvēkiem, nosauktu Nasri spēles stilu piemēram par kaut kādu driblito un būtu miers mājās un MAN labs prāts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-19 13:20, pirms 16 gadiem
Bija jau zinaams ka taa notiks, viss bija laika jautaajums un atlika tikai gaidiit kad Nasri parakstiis ar Londonieshiem liigumu.

     [+] [-]

, 2008-06-19 13:37, pirms 16 gadiem
gangreena666 rakstīja: man pamatiigi smiekliigi likaas tas ka vinsh nomainiiija Ribery un jau peec 10min gaaja sildiit atpakalj


Idiot,jo vinju nomainija taadelj,ka viens no aizsargiem dabuuja sarkano kartinju,veelviens,kursh neko nesaprot no futbola.

     [+] [-]

, 2008-06-20 00:34, pirms 16 gadiem
Zidane The Best rakstīja: Zidans viņš nekad nebūs.....!!!!!!!


Man ari ta liekas. Zizu ir Zizu, bet abi ir nakushi no Marseljas puses.

  -3 [+] [-]

, 2008-06-20 20:04, pirms 16 gadiem
Kā var tikt nekorekti salīdzināt ar Zidanu. Katrā ziņā redzot šo spēlētāju laukumā ar neko ievērības cienīgu viņš nepalika prātā. Frančiem pirms tam bija tāds Benuā Pedretti,ja nemaldos 4 gadus atpakaļ spēlēja izlasē. Arī viņu salīdzināja ar Zidanu,kur viņš tagad ir?!

     [+] [-]

, 2008-06-21 02:21, pirms 16 gadiem
ZORRO rakstīja: Kā var tikt nekorekti salīdzināt ar Zidanu. Katrā ziņā redzot šo spēlētāju laukumā ar neko ievērības cienīgu viņš nepalika prātā. Frančiem pirms tam bija tāds Benuā Pedretti,ja nemaldos 4 gadus atpakaļ spēlēja izlasē. Arī viņu salīdzināja ar Zidanu,kur viņš tagad ir?!

Benuā Pedreti salīdzināja ar Dešamu (Didier Deschamps) un pēc spēles stila arī viņi bija līdzīgi, nekāda sakara tur ar Zidanu nebija.. Arī padomāju, ka būs frančiem labs aizsardzības stila pussargs, melnā darba darītājs, bet nekā. Iespējams, pēc pāriešanas uz Lyon no Marseļas neizturēja konkurenci un apstājās izaugsmē. To laikam labāk zinās tie, kas intensīvāk seko Francijas čempim (Suvass, vai Tu gadījumā nezini?)
Bet šitā salīdzināšana ir baigi modē tagad. Pirms kāda laika katru Argentīnas jauno talantu sauca par "jauno Maradonu" (sākās tas laikam ar Saviolu, turpinājās ar Tevesu un Mesi), tagad katrs 2ais talantīgais ir "jaunais tas vai šitas"... cerams pāries un apniks šitā liekā muldēšana.
Lai Samiram veicas Londonā, cerams Vengers pratīs no viņa sagatavot elites futbolistu. Talants ir, tikai jāattīsta.

     [+] [-]

, 2008-06-28 11:43, pirms 16 gadiem
Arsenalam ar savu sastāvu jāspēle Francijas līgā nevis Anglijā...drīz visu Francijas izlasi salasis...