Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ranjēri saglabā realitātes sajūtu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ranjēri saglabā realitātes sajūtu
Klaudio Ranjēri
Foto: AFP

Turīnas ''Juventus'' galvenais treneris Klaudio Ranjēri izteicis apmierinātību ar komandas sasniegto rezultātu vakardienas UEFA Čempionu līgas spēlē pret Krievijas čempionvienību ''Zenit''.

Klaudio Ranjēri ir apmierināts ar ''Juventus'' parādīto spēli, tomēr nezaudē ralitātes sajūtu, uzsverot, ka vēl daudz kas jāizdara, lai komanda izkļūtu no grupas, kurā ir spēcīgas komandas.

Klaudio Ranjēri: ''Man patika mūsu gūtie vārti, tāpat arī spēles galaiznākums. Šī bija ļoti sarežģīta spēle, kurā bija daudz taktiskās cīņas. Es uzskatu, ka ''Zenit'' šobrīd atrodas labākā fiziskā kondīcijā nekā mēs [Juventus] tāpēc, ka Itālijas čempionāts ir tikko sācies. ''Zenit'' ļoti labi presingoja un veidoja bīstamus pretuzbrukumus. Esmu ļoti ziņkārīgs par to kā ''Juventus'' nospēlēs tādā turnīrā kā Čempionu līga, kur mums ir bagātas tradīcijas, taču daļai ''Juventus'' spēlētāju nav Čempionu līgas pieredzes. Ja cilvēki uzskata, ka mēs uzvarēsim katrā spēlē tikai tāpēc, ka esam ''Juventus'', viņi ir naivi.

"Zenit'' treneris Diks Advokāts izteica vilšanos par neizmantotajām iespējām: ''Esmu diezgan vīlies tāpēc, ka mēs neizmatojām dažas labas iespējas gūt vārtus. Mēs varējām gūt vārtus pirms to izdarīja ''Juventus'', taču mums pietrūka nosvērtības uzbrukumu noslēgumā. Manuprāt, tas bija zaudējuma iemesls. Šodien mēs apliecinājām, ka varam spēlēt labi izbraukumā pret tādām komandām kā ''Juventus''.

Izmantotie resursi:
uefa.com