Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Grigorčuks: "Favorīti būs "Shakhtar" un "Rubin""

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Grigorčuks: "Favorīti būs "Shakhtar" un "Rubin""
Romans Grigorčuks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Intervijā Azerbaidžānas sporta portālam azerisport.com "Ventspils" futbola kluba galvenais treneris Romāns Grigorčuks pastāstīja, ka Sadraudzības kausā, viņaprāt, galvenie pretendenti uz uzvaru būs "Rubin" un "Shakhtar" futbolisti.

Atgādināsim, ka "Ventspils" Sadraudzības kausā spēlēs vienā grupā ar Baku "Inter", somu "Inter", kā arī Kirgizstānas "Dordoi-Dinamo". Intervijā sporta portālam azerisport.com Grigorčuks pastāstījis, ka izcelt kādu komandu no šīs grupas viņš nevarētu, bet par galvenajiem favorītiem visā turnīrā uzskata "Rubin" un "Shakhtar" futbolistus:

"Par Azerbaidžānas komandu informācija ir, bet tā vēl nav tik detalizēta, tādēļ turpināsim ievākt materiālu. Zinu, ka šajā komandā spēlē Andrejs Rubins, taču no viņa nekādu informāciju iegūt negrasos, jo diez vai viņš man vēlēsies stāstīt sīkumus par savu klubu. Zinu, ka komandu trenē ukrainis un to, ka te ir daudz leģionāru. Ievāksim informāciju arī par pārējiem pretiniekiem.

Mūsu galvenais uzdevums šajā turnīrā būs pēc iespējas labāk sagatavoties jaunajai sezonai. Teikšu godīgi, šis turnīrs mūsu skatījumā ir vērtējams tikai mazliet augstāk kā parastie treniņi pirms čempionātu sākuma. Nevaru pateikt, kurš būs stiprākais mūsu grupā, bet skaidrs, ka vāju komandu šeit nebūs. Noteikti gribētu izcelt "Rubin" un "Shakhtar" komandas, jo tās ir ievērojami augstākas klases komandas. Ja šīs komandas spēlētu labākajā sastāvā, izredžu citiem nebūtu."

Izmantotie resursi:
azerisport.com