Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Monterubio pārceļās uz "Sion"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Monterubio pārceļās uz "Sion"
Olivjē Monterubio (pa kreisi)
Foto: AFP

Pieredzējušais franču futbola pussargs Olivjē Monterubio ir parakstījis līgumu ar Šveices augstākās līgas klubu "Sion".

31 gadu vecais frnacūzis līdz šim spēlēja tikai Francijas klubos. Monterubio ir izcīnījis visus iespējamos Francijas čempionāta titulus, tāpat arī ir saņēmis balvu kā labākais piespēlētājs 2004./2005. gada sezonā. Savas karjeras laikā viņš ir spēlējis "Lens", "Rennes", kā arī "Nantes" komandās.

Pēdējā spēlētāja darba vieta bija "Lens" futbola klubs, taču komanda pagājušajā sezonā zaudēja vietu Francijas 1.līgā, tādēļ Olivjē nolēma pārcelties uz Šveici. Viņš ar Sionas futbola klubu ir parakstījis līgumu uz divām sezonām.

Šveices kluba prezidents Kristians Konstantēns par jaunieguvumu bija sajūsmā: "Tas priekš mums ir liels notikums." Lai arī Monterubio vienmēr ir saņēmis lielas ekspertu uzslavas, tomēr izlases sastāvā viņam tā arī neizdevās uzspēlēt.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-13 18:40, pirms 16 gadiem
pāris gadus atpakaļ man jau nu ļoti patika ātrs,ļoti tehnisks!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-13 19:23, pirms 16 gadiem
refresh rakstīja: pāris gadus atpakaļ man jau nu ļoti patika ātrs,ļoti tehnisks!!!

Pāris gadus atpakaļ viņš tika uzskatīts par vienu no labākajiem Eiropā.