Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

”Sao Paulo” grib Adriano

Lielu interesi par Milānas ”Inter” brazīliešu uzbrucēju Adriano izrāda Brazīlijas futbola klubs ”Sao Paulo”, kas vēlas izīrēt futbolistu uz sešiem mēnešiem. Tieši kopā ar šo komandu pašlaik atrodas sportists, kamēr iziet terapijas kursu Brazīlijā.

Ar itāļiem norunāts, ka ”Inter” rindās Adriano jāatgriežas janvārī, bet ”Sao Paulo” direktors Žo Paulo Lopezs, cer uz futbolista pakalpojumiem uz ilgāku laiku – līdz sezonas beigām.

„Mēs vēlētos Adriano paturēt ilgāku laiku, lai viņš labāk izietu atveseļošanās kursu Brazīlijā,” stāsta ”Sao Paulo” direktors. „Adriano šeit jūtas labi un viņam ar komandu ir izveidojušās labas attiecības.”

Brazīliešu uzbrucējam pēdējie 18 mēneši viņa dzīvē bijuši vieni no grūtākajiem. Pēc negaidītās tēva nāvēs, uzbrucējs nespēj rādīt iepriekšējo sniegumu. Patlaban Adriano atrodas savā dzimtajā pilsētā un iziet psiho-terapijas kursu. Eksperti atzīst, ka Adriano Brazīlijā arī varētu palikt līdz sezonas beigām, tas nāktu par labu futbolistam, gan ”Inter”.

Izmantotie resursi:
www.goal.com

  +3 [+] [-]

, 2007-12-11 20:10, pirms 17 gadiem
Diezgan labs spēlētājs. Gribētos viņi tomēr redzēt vēl spēlējam Eiropā!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-11 20:19, pirms 17 gadiem
Puisim nomiris tēvs, bet dabilie Itāļi ar saviem podiem lien virsū... RIP... Izsaku līdzjūtību!!! Labāk lai paspēlē Brazīlijā un tad atgriežas ar blīkšķi.

  +3 [+] [-]

, 2007-12-11 21:34, pirms 17 gadiem
mjā,tā Poda padarīšana ir galīgi debīla :/ Sanāk ta ,ka tew neiet,bet tapat tevi iedzen vel lielāka pakaļā ...