Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: anjo

Foto: FK ''Jelgava'' pārspēj Šauļu futbolistus

Šodien Zemgales Olimpiskajā centrā FK "Jelgava'', gatavojoties sezonas izšķirošajām cīņām LMT Virslīgā, aizvadīja draudzības spēli ar Lietuvas futbola klubu ''Šiauliai''. Tajā ar rezultātu 3:2 pārāki bija mājinieki.
Foto: jelgavasvestnesis.lv


"Sassuolo" futbolisti Džanmarko Ferrāri (Nr. 13) un Daniels Boloka (Nr. 24). Foto: Alberto Lingria/Reuters/Scanpix

Cīņā par izdzīvošanu esošā "Sassuolo" sagādā čempionei "Inter" otro zaudējumu

Tikai otro zaudējumu šajā Itālijas A sērijas sezonā cieta 20. čempiones titulu nodrišinājusī Milānas "Inter", izbraukumā piekāpjoties (0:1) kopvērtējuma priekšpēdējā ailē esošajai "Sassuolo".
Ērlings Holanns. Foto: Zumapress.com/Scanpix
4

Holannam četri vārti, "Manchester City" grauj un turpina ķert rokā pagaidu līderi "Arsenal"

Anglijas Premjerlīgā sesto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi čempionvienība un potenciālā līdervienība "Manchester City", kas mājās ar 5:1 sagrāva Vulverhemptonas "Wanderers" un atguva viena punkta deficītu pret pašreizējo līderi Londonas "Arsenal", kas aizvadījusi par spēli vairāk.
2+1 autors Portu. Foto: AP/Scanpix
4

Žirona vēlreiz ar 4:2 sasit Barselonu un kronē "Real Madrid" par Spānijas čempioni

"Barcelona", lai par nedēļu atliktu "Real Madrid" titula svinības, obligāti bija jāuzvar svarīgā Katalonijas derbijā, taču "Girona" mājās ne vien divreiz atspēlējās, bet arī vēlreiz uzvarēja ar 4:2 un jau šovakar garantēja "Real Madrid" trīsdesmit sesto Spānijas titulu. Madrides milzis tronī atgriezās pēc sezonas pārtraukuma.