Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Nosaukts ONL jūlija mēneša labākais spēlētājs

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Nosaukts ONL jūlija mēneša labākais spēlētājs
Dāvis Vējkrīgers. Foto: Latvijas Futbola federācija.

Par "Optibet" Nākotnes līgas (ONL) jūlija mēneša labāko spēlētāju līdzjutēju balsojumā nosaukts FS "Jelgava" komandas aizsardzības spēlētājs Dāvis Vējkrīgers. Šī ir trešā reize pēc kārtas, kad līdzjutēji par mēneša labāko turnīrā iebalso tieši Jelgavas komandas futbolistu.

Jūlijā jelgavnieki turpināja savu iespaidīgo uzvaru sēriju, kas sasniedza 13 panākumus pēc kārtas, pārspējot AFA "Olaine" (2:0), FK "Salaspils" (3:0) un "Riga FC-2" (4:3). Mēneša pēdējā dienā gan tika piedzīvots šīs sezonas pirmais zaudējums, ar 2:3 atzīstot "Valmiera FC-2"/VSS pārākumu.

Pašlaik 18 gadus vecais Vējkrīgers visas spēles aizvadīja "no zvana līdz zvanam", izceļoties ar diviem vārtu guvumiem – pret Salaspils un Rīgas komandām. Kopumā aizsargs šosezon piedalījies deviņās spēlēs, visās laukumā pavadot pilnas 90 minūtes un gūstot trīs vārtus.

Jelgavas komanda turnīra kopvērtējumā ieņem pirmo vietu, par piecu punktu tiesu apsteidzot "Riga FC-2". Tuvākie jelgavnieku tiešie konkurenti Grobiņas SC/LFS ar vienu spēli rezervē atpaliek par 15 punktiem.

Līdzjutēju balsojumam, kas risinājās sociālajā tīklā "Facebook", bija izvirzīti arī Gļebs Patika ("Riga FC-2"), Niks Dusalijevs ("Valmiera FC-2"/VSS) un Germans Māliņš (JDFS "Alberts").

"Optibet" Nākotnes līgas mēneša labākais spēlētājs balvā saņem ikdienā noderīgu produkciju no "Sponser" (www.ManiVitamini.lv).

Jau vēstīts, ka aprīlī par turnīra labāko spēlētāju līdzjutēji nosauca FS "Jelgava" komandas itāļu pussargu Daniēli Olivjēri, bet maija/jūnija balva tika viņa komandas biedram Mārcim Peilānam.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija