Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Karaso pārceļas uz "Toulouse"

Agris Suveizda

Karaso pārceļas uz "Toulouse"
Ventspils tiešraide
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pārcietis smagu savainojumu un zaudējis pamatvārtsarga vietu Marseļas "Olympique", Sedriks Karaso parakstījis četru gadu līgumu ar "Toulouse".

Pēc teicamās 2006./2007. gada sezonas futbola eksperti uzskatīja, ka tieši Karaso drīzumā varētu kļūt par Francijas izlases pirmo numuru, bet tad viņš guva smagu savainojumu. Kamēr Sedriks ārstējās, viņa vietu vārtos ieņēma līdzšinējais otrais numurs Stīvs Mandanda. Tā kā kluba rezultāti bija vairāk nekā apmierinoši - tāpat kā Mandandas spēle -, tad Karaso savu pirmā vārtsarga posteni neatguva pat pēc savainojuma izārstēšanas, tādējādi sezonā aizvadot tikai četras spēles Francijas čempionātā.

Kad Karaso treniņā savainoja Ahilleja cīpslu un bija spiests nespēlēt aptuveni pusgadu, jauniegūtā franču vārtsarga Mandandas stāšanās vārtos tika uztverta ar bažām par komandas sekmēm. Taču Marseļas starts Eirokausos un vietējā čempionātā (tika izcīnīta ceļazīme uz Čempionu līgu) iznāca ja ne labāks, tad vismaz ne sliktāks kā tika cerēts. Arī Mandandas sniegums bija tik pārliecinošs, ka Francijas izlases galvenais treneris Raimons Domeneks iekļāva viņu to trīs vārtsargu skaitā, kas devās uz Eiropas čempionātu.

Saprotams, ka Karaso neapmierināja otrā vārtsarga loma, tāpēc tikai loģiska ir viņa nokļūšana "Toulouse".

Izmantotie resursi:
Goal.com

     [+] [-]

, 2008-07-09 21:21, pirms 16 gadiem
labs raksts!

     [+] [-]

, 2008-07-09 21:49, pirms 16 gadiem
Mandanda bija viens no spilgtaakajiem OM speeleetaajiem, pagaajusajaa sezonaa! Viens, no taa saucamajiem, komandas vilceejiem!
Par Karaso - kurs gan grib palikt komandaa, kuraa ir zaudeejis 1. vaartsarga vietu?

     [+] [-]

, 2008-07-09 22:31, pirms 16 gadiem
Prieks ka šis vartusargs pievienojas tieši Touluose komandai, jo skaidrs ka fani nakamsezon no Toulouses gaidis daudz augstakus mērķus neka tikai vietas saglabašanu augstakaja līga!
Cerams ka Karaso bus izdevusies sezona un Toulousei ari kas zin varbūt spēs pacīnities par ceļazīmem uz eirokausiem!