Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Indriksons atbalstīs Bašarinu

Andrejs Siliņš

Indriksons atbalstīs Bašarinu
Guntis Indriksons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

LMT Virslīgas futbola kluba "Jūrmala" prezidenta Aleksandra Bašarina žēlošanos par Jūrmalas pilsētas atbalsta trūkumu sadzirdējis Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Guntis Indriksons, solot atbalstu Bašarina iecerēm.

"Futbola kluba "Jūrmala" strīdos ar Jūrmalas domi LFF ir grūti iedziļināties, bet, ja kluba prezidents Aleksandrs Bašarins vēlas uzbūvēt bērnu futbola skolu, centru vai akadēmiju, ceram, ka Jūrmalas dome šādas aktivitātes atbalstīs, ja tur nav nekādi zemūdens akmeņi," atzīst LFF prezidents Guntis Indriksons.

"No LFF puses, ja Bašarinam vajadzīgs kāds atbalsts, esam gatavi kopā ar Bašarinu braukt uz Jūrmalas domi un runāt. Katrā ziņā mums Jūrmalas dome vienmēr bijusi ļoti atsaucīga," sacīja Indriksons.

Indriksons arī norādīja, ka federācija atbalsta un atbalstīs tos, kuri iegulda līdzekļus un spēkus, lai Latvijā bērniem būtu, ko darīt brīvajā laikā ārpus skolas – spēlēt futbolu -, kā arī Latvijas vārds izskanētu pasaulē caur iespējami konkurētspējīgāku spēlētāju audzināšanu.

Kā ziņots, 9.jūlijā FK Jūrmala prezidents Aleksandrs Bašarins sasauca preses konferenci, kurā klāstīja par problemātisko sadarbību ar Jūrmalas domi.

Saistītie raksti:
Bašarins sašutis par domes vienaldzību

Izmantotie resursi:
lff.lv

  -1 [+] [-]

, 2008-07-09 22:09, pirms 16 gadiem
bez Gunta nekur!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-07-09 22:10, pirms 16 gadiem
tas arī ir prezidenta darbs, palīdzēt arī lielās lietās, ja kkas nekust uzu priekšu, ar paša Gunta piebildi, ja tik nav kādi zemūdens akmeņi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-07-09 22:57, pirms 16 gadiem
iedomajieties, kaads vispar butu futbols, ja nebutu Indriksons? man liekas nebutu vispar
Slēpts komentārs: luchador

  +6 [+] [-]

, 2008-07-10 00:11, pirms 16 gadiem
nu un tu gudriiti, kaut vai gun4a noaarda tagad to stadionu, bet tu padoma cik gadus vinsh ir bijis(vieniigais normaalais latvijaa), kaadas komandas pasaulslavenas tur ir speeleejushas, kaut gan neticu ka taa notiks! Ja arii Basharinam iedos zemi, visticamaak, ka buus, ja vinsh uzblieziis to baazi un dalju zemes apbuuvees peec saviem ieskatiem. tas arii viss. kaut kaa taa nauda ir jaatsit atpakal, bet neuzskatu, ka tas buutu kaut kas traks, vismaz sports attistiisies !! Ko labaak tu gribi lai domes deputaatinji laika gaitaa paljubomu to zemi caur mahinaacijaam noprivatizee un tad jau 4ista sabiedriibai nekaads labums nebuus ??

     [+] [-]

, 2008-07-10 10:18, pirms 16 gadiem
Nee, es gribu, lai neaiztiek dabas liegumu! Stadionu var uzbuvet ari cita vieta, bus daudz pashvaldibu, kas ar atplestam rokam gaidis tadas investicijas.

Ok, uz skonto brauca daudz labas komandas, bet nu tas ir cauri Apkart jau viss demontets Jaunu jau necels!

Iesaku uz Keizarmezha sporta "futbola" baazi aizbraukt un paskatities jau uzslietas majas

     [+] [-]

, 2008-07-10 10:18, pirms 16 gadiem
Malacis, Indrikson!
Turu īkšķus- LAI JUMS IZDODĀS!!!