Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Van Bommels plāno karjeru beigt Minhenē

Van Bommels plāno karjeru beigt Minhenē
Marks van Bommels
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Bayern Munich'' pussargs Marks van Bommels apsvēris domu, ka savu profesionālā futbolista karjeru varētu beigt savas pašreizējās komandas rindās.

Holandiešu pussargs pievienojās ''Bayern'' 2006. gada vasarā, kad pārnāca no Spānijas futbola granda ''Barcelona''.
Savā pirmajā gadā, spēlējot Minhenes kluba rindās, viņš saņēma balvu kā komandas labākais spēlētājs aizvadītajā sezonā.

30 gadus vecais futbolists ir apmierināts ar dzīvi Minhenē un viņš apsver domu, ka savu karjeru varētu beigt, spēlējot ''Bayern'' komandas rindās.

''Uz doto brīdi mani viss šeit apmierina un esmu laimīgs Minhenē, tāpēc es varētu savu karjeru beigt šajā klubā. Bet laiks rādīs'', Vācijas laikrakstam ''Sportweek'' noslēpumains savā sacītajā palika Van Bommels.

Kādu laiku atpakaļ tika runāts, ka Van Bommels karjeru domā beigt Nīderlandes komandā, kurā viņš spēlēja no 1999. līdz 2005. gadam – ''PSV'', jo viņš bija apsolījis ''PSV'' kluba priekšsēdētājam Harijam van Rājam, ka gadījumā, ja viņš kādu dienu atgriezīsies Nīderlandē, tad parakstīs līgumu tikai ar šo komandu.

''Es apsolīju Van Rāja kungam, ka spēlēšu tikai ''PSV'', ja kādu dienu atriezīšos Nīderlandē, taču viņš vairs nav šī kluba priekšsēdētājs'', atzina Van Bommels.

Izmantotie resursi:
www.sportinglife.com

  -1 [+] [-]

, 2008-03-06 17:03, pirms 17 gadiem
YEEE.. Prieks... Super spēlētājs... Kāds sitiens... Spēlētājs ar raksturu un kartītēm... Šīs sezonas Bayern rupjākais spēlētājs... Precīzi nepateikšu, bet viņam ir 1 sarkanā un laikam 4 vai 5 dzeltenās Bundeslīgā... Mežonis... Priecīga ziņa... Par PSV- Kur Koku palicis? Beidza karjeru? Ja tā, tad esmu palaidis garām.

     [+] [-]

, 2008-03-06 17:13, pirms 17 gadiem
Ljoti spilgta personiiba un labs fubolists zjeel ka beigs karjeru bet kautkad jau tas laiks pienaak katram
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-06 19:54, pirms 17 gadiem
Manā skatījumā viņš tāds pretrunīgi vērtējams tips ir - savā pozīcijā laukumā darbojas labi, dod labus pasus, plus var uzsist ļoti spēcīgi pa vārtiem (pārsvarā jau garām vienmēr...), bet ir diezgan rupjš periodiski un nesavaldīgs. Kopumā lai jau viņam veicas, bet ļoti nepārdzīvotu, ja viņš pēc kāda gada arī pārceltos uz to pieminēto PSV...