Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Mančīni lūko pēc darba Premjerlīgā

Mančīni lūko pēc darba Premjerlīgā
Roberto Mančīni
Foto: AFP

Bijušais Itālijas futbola kluba ''Inter'' galvenais treneris Roberto Mančīni, kurš pašreiz ir bez darba, atklājis, ka labprāt izmēģinātu savus spēkus Anglijā, vadot kādu no Premjerlīgas klubiem.

44 gadus vecais treneris, kurš, neskatoties uz Inter trīs pēc kārtas izcīnītiem čempiontituliem pēc kārtas, no ''Inter'' komandas galvenā trenera amata tika atlaists pagājušā gada vasaras sākumā, jau vairāk nekā gadu ir bez darba. Gada laikā interesi par viņa pakalpojumiem izrādījuši tādi Premjerlīgas klubi kā ''Sunderland'', ''Chelsea'', ''West Ham'' un ''Manchester City'', bet pēdējā laikā pēc viņa nopietni lūko ''Portsmouth'' kluba vadība, kura bez komandas galvenā trenera palikusi kopš februāra, kad no amata tika atlaists bijušais Anglijas izlases un Londonas Arsenal spēlētājs Tonijs Adams. Kopš Adamsa atlaišanas trenera pienākumus pildīja Pols Hārts, kurš iepriekš klubā nodarbojās ar ''jauniešu operācijām''.

Mančīni, kurš savulaik 2001. gadā vairākus mēnešus pavadīja ''Leicester'' komandā, atzina, ka labprāt atgrieztos Anglijā. ''Uzskatu, ka es vienmēr esmu labi strādājis, ne tikai ''Inter'', bet arī ''Lazio'' un ''Fiorentina'' komandu rindās. Ticu, ka esmu viens no labākajiem treneriem,'' ''Sky Italia'' pārliecinoši sacīja Mančīni. ''Mans mērķis ir doties strādāt uz ārzemēm, lai gūtu papildus pieredzi un darīt to tādā čempionātā, kuru es ne visai labi pārzinu, piemēram, Anglijas. Manuprāt, Anglijas Premjerlīgā spēlē labu un skatāmu futbolu. Tā ir līga, kur visi spēlējot gūst baudu,'' piebilda itāļu speciālists.

Treneris arī uzstāja, ka viņam nav īpaši svarīgi, cik viņa nākošajai komandai būs daudz naudas jaunu spēlētāju iegādei. ''Tas nav tik svarīgi, jo tie, kas pilda strādā kopā ar mani, izbauda savu darbu,'' tā Mančīni.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

Slēpts komentārs: guntis86
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-07-06 00:04, pirms 15 gadiem
Chocolate rakstīja: Fergusons neies driz pensija.
Vins pec 3-4 gadiem ies tikai.
vinjs tev teica??

  +1 [+] [-]

, 2009-07-06 00:37, pirms 15 gadiem
bildē viņš izskatās pēc Marlona Brando. nu krusttēva. :| nu Vito Korleone!

domāju, ka ar viņa zināšanām un dotībām jāved kās Itālijas klubs pie triumfa. tomēr Anglijā itāļu futbols nepatīk.