Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Drogbā gatavs atgriezties

Drogbā gatavs atgriezties
Vai Drogbā jau šodien atgriezīsies laukumā?
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas ''Chelsea'' komandas uzbrucējs Didjē Drogba ir apgalvojis, ka viņš ir gatavs atgriezties laukumā pret šodien gaidāmo Anglijas kausa izcīņas spēli pret ''Queens Park Rangers'' komandu.

Atgādināsim, ka vienam no Londonas ''Chelsea'' kluba līderiem pagājušā gada beigās tika veikta ceļgala operācija. Sākotnēji tika teikts, ka rehabilitācija ilgs trīs nedēļas, bet vēlāk jau runāja, ka vēl ilgāk. Taču pats spēlētājs, kurš komandas sastāvā izlaida astoņas spēles, ir gatavs jau šodien atgriezties laukumā.

''Es gribu spēlēt, bet viss ir komandas trenera rokās. Es un citi Āfrikas tautības spēlētāji gribam aizvadīt pēc iespējas vairāk spēles komandā, kurā mēs spēlējam. Es jūtos labi, jo esmu atguvies no šī savainojuma. Ir patīkami atgriezties laukumā un atkal trenēties.''

Drogbā ir priecīgs, ka viņa prombūtnes laikā komandai ir veicies labi, jo tā ir izcīnījusi 13 no iespējamajiem 18 punktiem, kā arī tikusi Anglijas Līgas kausa izcīņas pusfinālā.
''Tas arī ir tas, kāpēc es veicu šo operāciju, jo es zināju, ka arī bez manis komanda var uzvarēt.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-01-05 12:57, pirms 17 gadiem
Labas ziņas

  +1 [+] [-]

, 2008-01-05 13:21, pirms 17 gadiem
Labi vien ir... Žēl jau palika, ka Chel$ki spēlē bez vadošā vārtusarga, bez aizsardzības balsta,bez vadošā uzbrucēja un bez viena no labākajiem pussargiem! Pret QPR būtu īstais laiks atgriezties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-05 14:56, pirms 17 gadiem
latgalits
bet jaareekjinaas arii ar to, ka Drogba tikai tagad atgriezas.....un labaak ir atgriezties pret daudz vaajaaku klubu, nekaa pret tur nezin kaadu EPL grandu! bez tam, ja jau vinjs ir vesels, tad peec shiis speeles varees kopaa ar Eboue un Toure sakravaat mantas un braukt uz Aafriku.......cik man zinaams Drogba arii ir iekljauts sastaavaa. un cik zinu, Eboue ar Kolo shii buus peedeejaa speele pirms izbrauksanas un Drogba nebuus nekaads iznjeemums un nepaliks Londonaa ilgaak!

     [+] [-]

, 2008-01-05 14:57, pirms 17 gadiem
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  +1 [+] [-]

, 2008-01-05 16:02, pirms 17 gadiem
vares vismaz mierigi iespeleties, jo vajadzetu buut palielam parsvaram pret champinshipa vienu no beigu galu komandam!

     [+] [-]

, 2008-01-05 17:26, pirms 17 gadiem
tagadejas FA kausa speles diezgan negaiditi dazas speles rit, komandas kas ir paris ligas zemak jau vadiba.... traki traki!

     [+] [-]

, 2008-01-06 00:37, pirms 17 gadiem
Otrajaa taimaa iznaaca.
Arii labi.