Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Baltijas līgā trīs ceturtdaļfināli

Baltijas līgā trīs ceturtdaļfināli
Jurijs Andrejevs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Trešdien Baltijas Futbola līgas (BFL) turnīrā tiks aizvadītas trīs ceturtdaļfināla pirmās kārtas spēles. Visās no tām dalību ņems kāds no Latvijas klubiem - "Ventspils", "Liepājas metalurgs", "Skonto" vai "Rīga".

Jau ziņojām, ka otrdien risinājās pirmā ceturtdaļfināla cīņa starp diviem Lietuvas klubiem kurā Paņevežas ''Ekranas'' savā laukumā ar rezultātu 2:4 piekāpās FBK ''Kaunas'' futbolistiem.

plkst.18 Ventspils - Mariampoles Sūduva (Lietuva)

Pašreizējie Latvijas čempionāta līderi savā laukumā uzņems "Sūduvas" komandu. Pēc BFL oficiālā reglamenta abu komandu pirmā ceturtdaļfināla spēle bija jāaizvada Lietuvas kluba mājas laukumā, taču, ņemot vērā "Sūduvas" stadiona noslogotību saistībā ar vietējo vieglatlētikas čempionātu, tika panākta vienošanās spēli aizvadīt Ventspilī.

Romāna Grigorčuka padotie, pat spēlējot ar otro sastāvu, BFL pirmajā kārtā ieņēma līderpozīciju savā apakšgrupā un visticamāk arī atlikušajā turnīra gaitā kurzemnieku galvenais treneris turpinās pārbaudīt pamatsastāva tuvākās rezerves.

Marijampoles klubs vienu reizi uzvarēja un cīnījās neizšķirti grupu turnīrā, kā arī divas reizes piedzīvoja zaudējumu, tādējādi kopumā izcīnot otro vietu. Toties nacionālajā čempionātā šī komanda šobrīd atrodas pirmajā vietā, par diviem punktiem apsteidzot komandas "Ekranas" un "Vetra", kuras gan aizvadījušas par maču mazāk. Jāpiebilst, ka pagājušajā sezonā "Sūduva" sasniedza savu labāko rezultātu Lietuvas čempionātā, izcīnot otro vietu.

plkst.18 Liepājas metalurgs - Rīga

"Liepājas metalurgs" pēc veiksmīgas pašmāju čempionāta atklāšanas (uzvaras pār "Olimpu" un "Blāzmu") Latvijas virslīgas turnīrā nav spējis uzvarēt jau sešas spēles pēc kārtas un komandas galvenā trenera Jurija Andrejeva turpmāko likteni klubā var būtiski ietekmēt jebkura nākamā liepājnieku neveiksme. Lieki piebilst, ka sava laukuma sienas šajā ziņā radīs papildus spiedienu uz Liepājas komandu, jo grūti prognozēt, cik lielas pacietības mēra rezerves vēl saglabājušās "metalurgu" vadībai un līdzjutējiem.

Liepājniekiem gaidāmajā spēlē nevarēs palīdzēt Andrejs Rubins, kurš neilgi pirms Baltijas kausa izcīņas sastiepa kājas muskuli un nevarēs spēlēt vēl vismaz nedēļu, tāpat sastāvā neredzēsim Lietuvas leģionāru Ričardu Benuši, kurš izsaukts uz nacionālās valstsvienības pārbaudes spēli ar Krieviju.

Genādija Morozova vadītā FK "Rīga" Baltijas kausa izcīņas grupu turnīrā ieguva pirmo vietu (kamēr liepājnieki palika otrie), un gaidāmajā cīņā centīsies darīt visu iespējamo, lai saglabātu uzvaru, nevis to izlaistu, kā tas notika pirms divām nedēļām, kad virslīgas turnīra spēlē liepājnieki rezultātu izlīdzināja pēdējā minūtē.

plkst.18 Žalgiris (Lietuva) - Skonto

Viena BFL ceturtdaļfināla spēle tiks aizvadīta arī Lietuvā - šeit "Žalgiris" savā laukumā uzņems "Skonto" vienību. Pēc pārliecinošā snieguma BFL pirmajā kārtā (četras uzvaras četrās spēlēs) Pola Ešvorta uzraudzītie spēlētāji lūkos jau pirmajā mačā atrisināt jautājumus par šī ceturtdaļfināla pāra sērijas uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
balticleague.com
lff.lv

1 2 3 77 komentāri
Slēpts komentārs: samss

 +11 [+] [-]

, 2008-06-04 10:38, pirms 16 gadiem
samss rakstīja: Te, manurprāt, jau viss ir skaidrs pirms spēlēm!

nu tad pasaki riga-lm rezultātu, kaut uzvarētāju???

  +2 [+] [-]

, 2008-06-04 10:39, pirms 16 gadiem
Godīgi, man BFL man ir maz interesējoša līga, lai gan tomēr protams ir patīkami,ja mūsējie uzvar

     [+] [-]

, 2008-06-04 10:41, pirms 16 gadiem
toto kantori gan tādi neaktīvi, kaut kādus koef. jau varēja iedot. ja Rīga lm spēlē nebūs favorīti, tad noteikti var uzkrāmēt uz x2... neiet tam lm un šodien jau ledus nesakustēsies!
ventspils gan varētu paslīdēt, ja turpinās eksperimentēt ar 2 sastāvu!
Slēpts komentārs: Who_cares

  +3 [+] [-]

, 2008-06-04 11:10, pirms 16 gadiem
Ja LM zaudes tad domaju ka Andrejevs var meklet sev citu vietu kur stradat-varbut tomer lai iet vadit kadu Aljaskas vai Dienvidpola izlases

  +4 [+] [-]

, 2008-06-04 11:16, pirms 16 gadiem
Kaut esmu liepājnieks, es par FK Rīgu. Man ir apnikušas tās intrigas ap to klubu, ko sauc par LM un treneri. Kaut kāda mistika tur notiek !!!!! Treneris acīmredzami norok sezonu un mierīgi turpina strādāt, turpretīm senā pagātnē tāds Muhanovs tika izmests no kluba pēc 3 uzvarām un viena neizšķirta. Nesaprotu, kas tur notiek ? Ir kāda vienošanās neoficiāla starp Zaharjinu un Andrejevu vai kā?? Bet nu ja kaut cik smadzenes jebkuram cilvēkam ir savā vietā, tad sapratīs, ka kaut kas tiek turēts, noturēts vai darīts apzināti Andrejeva labā.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-04 11:22, pirms 16 gadiem
Andrējava faktors- noraka Skonto- noraka Latvijas izlasi, pagāšsez noraka LM, šogad turpina to darīt!

  +5 [+] [-]

, 2008-06-04 11:44, pirms 16 gadiem
bondža rakstīja: Kaut esmu liepājnieks, es par FK Rīgu. Man ir apnikušas tās intrigas ap to klubu, ko sauc par LM un treneri. Kaut kāda mistika tur notiek !!!!! Treneris acīmredzami norok sezonu un mierīgi turpina strādāt, turpretīm senā pagātnē tāds Muhanovs tika izmests no kluba pēc 3 uzvarām un viena neizšķirta. Nesaprotu, kas tur notiek ? Ir kāda vienošanās neoficiāla starp Zaharjinu un Andrejevu vai kā?? Bet nu ja kaut cik smadzenes jebkuram cilvēkam ir savā vietā, tad sapratīs, ka kaut kas tiek turēts, noturēts vai darīts apzināti Andrejeva labā.

kā var savam klubm vēlēt zaudi?

  +2 [+] [-]

, 2008-06-04 11:49, pirms 16 gadiem
kluchux rakstīja: nu tad pasaki riga-lm rezultātu, kaut uzvarētāju???

andrejevs noraka Latvijas izlasi, tagad rok arii Liepaajas Metalurgu... deel taa Riiga vinnees 2:1

  +1 [+] [-]

, 2008-06-04 11:56, pirms 16 gadiem
nez kā tos spēlētājus, kas spēlēja izlasē tas būs iespaidojis... gan jau papildus emocijas un jauns stimuls!!!
tā kā iespējams, ka tagad kvai tas pats LM varētu iegūt jaunu elpu!!!

Es par SKONTO!!!

     [+] [-]

, 2008-06-04 12:19, pirms 16 gadiem
Andrejev, mēs ticam!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-04 12:20, pirms 16 gadiem
Lai veicas visiem Latvijas klubiem, ceram uz 3 mūsu klubiem pusfinālā! Jāiekļūst! Jāparāda, kuras valsts klubi ir stiprākie! Uz priekšu ar paceltām galvām! Turās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-06-04 12:52, pirms 16 gadiem
Tjipa jau it ka ir taa. Skonto vish mos noraka, bet domaajat to kaa gribat. Aizgaaja prosm Starkovs, Indriksons grineeja paaudzhumainju un uzreiz taads fors bija juutams, Andreejevu padzina. Par to izlass norakshanu es taa necenstos apgalvot. Nu ok, nosliideeja paaris vietas FIFA rangaa bet tas arii ir viss. Jurijs iepludinaaja jaunos speeleetaajus un sekas nedaudz bija juutama. juus jau vairums nonaakat savaa pretrunaa. Atceros peec katra izlass zaagja, kad staajaas pie stuures Andreejevs gribeejaat jaunos speeleetaajus. Nu vish to arii izdariija. Bet nee, redz liidzjuteejiem noraka izlase. Nu dieva deelj vienu reizi augstaak par savu galvu uzleecaam, taapeec jau nevajag jsties kaa futbola lielvalstij. A bet par LM gan...ZHeel, te kkas nav riktiigi un tik suudiigi liepaajnieki gan nav speeleejushu! Fui Jurij, un pats neatkaapjas, meerkakjis taads.

     [+] [-]

, 2008-06-04 13:01, pirms 16 gadiem
Nu jā, protams pa LTV7 nerādīs...

     [+] [-]

, 2008-06-04 13:02, pirms 16 gadiem
Ventspils - Mariampoles Sūduva (Lietuva) 3:0
Liepājas metalurgs - Rīga 2:2
Žalgiris (Lietuva) - Skonto 1:1

  +3 [+] [-]

, 2008-06-04 13:10, pirms 16 gadiem
Domāju ka Liepāja tagad zaudēs un Andrējevs var parādit ATA ATA ATA

     [+] [-]

, 2008-06-04 13:20, pirms 16 gadiem
RiekstinsG rakstīja: Domāju ka Liepāja tagad zaudēs un Andrējevs var parādit ATA ATA ATA


Liepājā strādā ne visak gudri cilvēki. Tatad pat ja LM šodien zaudēs, Andrejevs strādās līdz sezonas beigām.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-04 13:23, pirms 16 gadiem
to dragoo

Vispār jau tā nedaru, bet tā situācija jau ir nonākusi tik tālu, ka ir jau jāķeras pie kardināliem lēmumiem. Un kur tev garantija, ka šodien LM uzvar un pēc tam atkal 5 rezes zaudē?? nekur. Kaķim zem astes ir visi tie Andrejeva diplomātiskie solījumi. ZB jau konkrēti tas LM. Ne tik daudz spēlētāji, cik vadība un treneris.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-04 13:25, pirms 16 gadiem
*Pir4iks* rakstīja: Nu visiem lv klubiem jauzvar...

visi tak nemaz nevar uzvarēt!!! LM- Rīga!

     [+] [-]

, 2008-06-04 13:28, pirms 16 gadiem
bondža rakstīja: to dragoo

Vispār jau tā nedaru, bet tā situācija jau ir nonākusi tik tālu, ka ir jau jāķeras pie kardināliem lēmumiem. Un kur tev garantija, ka šodien LM uzvar un pēc tam atkal 5 rezes zaudē?? nekur. Kaķim zem astes ir visi tie Andrejeva diplomātiskie solījumi. ZB jau konkrēti tas LM. Ne tik daudz spēlētāji, cik vadība un treneris.

nu Skonto jau ar tik pāris pt vairāk čempii, bet es nekad nevēlētu zaudi nevienā spēlē, lai tik tiktu vaļā no trenera...
tak valdei un trenerim pašam jāsaprot.
bet ja ne- tad jamīl klubs arī tad ja turpinās zaudēt!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-04 14:04, pirms 16 gadiem
Lieki piebilst, ka sava laukuma sienas šajā ziņā radīs papildus spiedienu uz Liepājas komandu, jo grūti prognozēt, cik lielas pacietības mēra rezerves vēl saglabājušās "metalurgu" vadībai un līdzjutējiem.

Vai tad līdzjutējiem pacietības mērs nav jau sen beidzies? manuprāt, jau pirms kādām 3 spēlēm prasīja Andrejeva atlaišanu..

     [+] [-]

, 2008-06-04 14:25, pirms 16 gadiem
dragoo rakstīja: nu Skonto jau ar tik pāris pt vairāk čempii, bet es nekad nevēlētu zaudi nevienā spēlē, lai tik tiktu vaļā no trenera...
tak valdei un trenerim pašam jāsaprot.
bet ja ne- tad jamīl klubs arī tad ja turpinās zaudēt!

kaadai valdei? LM visu izlemj Zaharjins. skonto sisteemas produkts Andrejevs pats nav speejiigs saprast, ka trenera amatam vinjsh neder. tajaa Riigas klubelii laikam vispaar ir tikai viens normaals treneris - Starkovs.
tavupraat visu muuzhu cilveekiem ir jaapaliek naiviem antinjiem, kuriem nav savas attieksmes pret notiekosho miiljotajaa komandaa? dzheki pa laukumu pastaigaajas, bet liidzjuteejiem stulbi smaidot jaaturpina dziedaat slavas dziesmas? Andrejevs speeles laikaa nezina, kaa dzhekus piespiest darboties tajaas poziicijaas, kuraas vinjiem jaadarbojas, bet liidzjuteejiem jaapriecaajas par izrtautajiem neizshkjirtiem?
diemzheel situaacija ir taada, ka, lai tiktu valjaa no taa skontelju razhojuma ir jaacer uz punktu zaudeeshanu. dizhi sliktaak jau vairs nevar buut, bet vismaz ir ceriiba tikt pie trenera, kam vairaak simpatizee uzbrukuma futbols. Nu OK, nebuus rezultaata, bet, ja speeleetaaji kapaas, tad vinjiem dizhi ko paarmest buus gruuti. it sevishkji, ja izmetaas dazhus pensioneetus atkritumus, un ljaus speeleet jaunajiem puikaam

  -1 [+] [-]

, 2008-06-04 15:17, pirms 16 gadiem
to begemots-

pirmārt, ja Tu par Skonto tik nievājoši izsakies- tad jājautā kurš klubs tad LV futbolam ir devis vairāk? LM vai Skonto??
otrkārt, tu pats ar neizklausies sakarīgāks par Andrejevu... tad ar veelu jums zaudet tos pt...

     [+] [-]

, 2008-06-04 15:17, pirms 16 gadiem
Ziimiiga bilde ielikta!

     [+] [-]

, 2008-06-04 15:20, pirms 16 gadiem
to begemots

Gandrīz pilnībā piekrītu, bet tie pensionāri pie laba trenera un labiem treniņu apstākļiem var būt vēl ļoti noderīgi ar savu pieredzi. Dzīvs piemērs Rimkus Ventspilī. Vienkārši pēc 30 gadiem, ir nepieciešama sava treniņu metodika šiem spēlētājiem, jo viņu formas kritums pie nevienmērīgām slodzēm ir vairāk jūtams, nekā vecumā no 20-27. Tā lūk. Tā kā ja labi strādātu treneris ar Bleideli piemēram, viņš ļoti noderētu. Jurmalā savulaik pie Stogova bija komandas vilcējs un līderis. Tā kā 99% viss ir atkarīgs no trenera. Tas pats Benušis. Izlasē sit, bet LM nevar. Nepareizi izmanto. Ja nebūtu Andrejeva, ar šo sastāvu varētu Latvijas LMT līgā "kalnus " gāzt un UEFA trešā ķārta būtu pavisam reāla. Pagaidām laukumā nav ne spēles, ne disciplīnas, ne kaut elementāra taktiskā zīmējuma spēlētāju izpildījumā. Tā vien liekas, ka katrs spēlē kā grib, skrien kur grib un sit kad grib. Šādā veidā jau tiek grauts mikroklimats komandā, jo citam liekas, ka viņš varētu lābāk, kāpēc vēl kādam neiedeva piespēli utt. Bet ja treneris visu būtu salicis precīzi pa plauktiņiem, tad nevienam nebūtu nekādu jautājumu. Tā kā tiešām, murgs notiek uz laukuma, un man jānāk un jābļauj mākslīgi par to marazmu. Tad jau labāk par skaistu futbolu, proti, par FK Rīgu. Tur ir prieks paskatīties.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-04 15:39, pirms 16 gadiem
ceru ka letinu klubi sagraus visus leishu klubus

     [+] [-]

, 2008-06-04 16:09, pirms 16 gadiem
bondža rakstīja: to begemots

Gandrīz pilnībā piekrītu, bet tie pensionāri pie laba trenera un labiem treniņu apstākļiem var būt vēl ļoti noderīgi ar savu pieredzi. Dzīvs piemērs Rimkus Ventspilī. Vienkārši pēc 30 gadiem, ir nepieciešama sava treniņu metodika šiem spēlētājiem, jo viņu formas kritums pie nevienmērīgām slodzēm ir vairāk jūtams, nekā vecumā no 20-27. Tā lūk. Tā kā ja labi strādātu treneris ar Bleideli piemēram, viņš ļoti noderētu. Jurmalā savulaik pie Stogova bija komandas vilcējs un līderis. Tā kā 99% viss ir atkarīgs no trenera. Tas pats Benušis. Izlasē sit, bet LM nevar. Nepareizi izmanto. Ja nebūtu Andrejeva, ar šo sastāvu varētu Latvijas LMT līgā "kalnus " gāzt un UEFA trešā ķārta būtu pavisam reāla. Pagaidām laukumā nav ne spēles, ne disciplīnas, ne kaut elementāra taktiskā zīmējuma spēlētāju izpildījumā. Tā vien liekas, ka katrs spēlē kā grib, skrien kur grib un sit kad grib. Šādā veidā jau tiek grauts mikroklimats komandā, jo citam liekas, ka viņš varētu lābāk, kāpēc vēl kādam neiedeva piespēli utt. Bet ja treneris visu būtu salicis precīzi pa plauktiņiem, tad nevienam nebūtu nekādu jautājumu. Tā kā tiešām, murgs notiek uz laukuma, un man jānāk un jābļauj mākslīgi par to marazmu. Tad jau labāk par skaistu futbolu, proti, par FK Rīgu. Tur ir prieks paskatīties.

es nerunaaju par Bleideli, bet pirmkaart par Mihaljchuku un Kljimeku, kuru panjemshanas lietderiibu joprojaam neesmu sapratis. Andrejevs nav viegiigais treneris L:iepaajaa, kas galvaa var izdomaat gjeniaalaas idejas, bet neprot taas aiznest liidz speeleetaajiem.

     [+] [-]

, 2008-06-04 16:21, pirms 16 gadiem
dragoo rakstīja: to begemots-

pirmārt, ja Tu par Skonto tik nievājoši izsakies- tad jājautā kurš klubs tad LV futbolam ir devis vairāk? LM vai Skonto??
otrkārt, tu pats ar neizklausies sakarīgāks par Andrejevu... tad ar veelu jums zaudet tos pt...

mani maz interesee LV futbols kopumaa, bet, ja runaajam par skontu izveidoshanas un slavas laikiem, tad vinji nebalstiijaas uz savas futbola skolas audzeeknjiem, bet viegli dabuuja taa laika laabaakos lielaas un U-21 izlases speeleetaajus. savukaart pashlaik abu klubu poziicijas izlasee un jaunatnes futbolaa ir stipri liidziigas.
Otrkaart, man liekas, ka tev ir maz priekshstata cik sakariigi vai nesakariigi izklausaas Makjedonijas Rabotnichki miiljaakais treneris. tici man, vinjsh ir gudrs cilveeks, bet vadiit pieaugusho komandu gan neprot.
Treshkaart, naids pret skonto ir lielaakajai daljai aktiivo Liepājas futbola liidzjuteeju, un man ir prieks, ka pat jaunatnes futbola centraa jaunos speeleetaajus noskanjo patriotiski, bet par skonto runaa kaa par metalurgu galvenajiem ienaidniekiem.
bet par to cik sakariigi kursh izklausaas, mees vareetu diskuteet ilgi, bet diezvai taa buutu augliiga diskusija.

     [+] [-]

, 2008-06-04 16:36, pirms 16 gadiem
begemots rakstīja: mani maz interesee LV futbols kopumaa, bet, ja runaajam par skontu izveidoshanas un slavas laikiem, tad vinji nebalstiijaas uz savas futbola skolas audzeeknjiem, bet viegli dabuuja taa laika laabaakos lielaas un U-21 izlases speeleetaajus. savukaart pashlaik abu klubu poziicijas izlasee un jaunatnes futbolaa ir stipri liidziigas.
Otrkaart, man liekas, ka tev ir maz priekshstata cik sakariigi vai nesakariigi izklausaas Makjedonijas Rabotnichki miiljaakais treneris. tici man, vinjsh ir gudrs cilveeks, bet vadiit pieaugusho komandu gan neprot.
Treshkaart, naids pret skonto ir lielaakajai daljai aktiivo Liepājas futbola liidzjuteeju, un man ir prieks, ka pat jaunatnes futbola centraa jaunos speeleetaajus noskanjo patriotiski, bet par skonto runaa kaa par metalurgu galvenajiem ienaidniekiem.
bet par to cik sakariigi kursh izklausaas, mees vareetu diskuteet ilgi, bet diezvai taa buutu augliiga diskusija.

Tu saki, ka klubu devums tagad jaunatnes un pieaugušo izlases ir lidzigs???
Tu jocigs esi???
piemēram - u21 izlases sastāvā uz Baltijas kausu bija pieteikti 10 Skonto un Olimpa spēlētāji un 1 LM spēlētājs!!! tas ir līdzigs devums?
lab.. nacionālās izlases sastāva bija pa 5 no katras komandas..
bet nākotne skatoties LM sāks trūkt pašu audzeknu!

     [+] [-]

, 2008-06-04 17:06, pirms 16 gadiem
dragoo rakstīja: Tu saki, ka klubu devums tagad jaunatnes un pieaugušo izlases ir lidzigs???
Tu jocigs esi???
piemēram - u21 izlases sastāvā uz Baltijas kausu bija pieteikti 10 Skonto un Olimpa spēlētāji un 1 LM spēlētājs!!! tas ir līdzigs devums?
lab.. nacionālās izlases sastāva bija pa 5 no katras komandas..
bet nākotne skatoties LM sāks trūkt pašu audzeknu!

es nerunaaju par poziicijaam jaunieshu izlasee, bet jaunieshu futbolaa kopumaa. redzi, daudziem nav nosleepums, ka jaunieshu izlases paarsvaraa trenee Riigas treneri. dazhos sporta veidos vinji atklaati paska, ka izlasees vairaak citu pilseetu sportistu buus tad, kad izlases trenees citu pilseetu paarstaavji. taapat nav liels nosleepums, ka skonti saveejos velk visu vecumu izlasees, lai peec iespeejas izdeviigaak saveejos paardotu. taa, piemeeram bija ar "supertalantiem" Blanku un Semjonovu.
jaunatnes chempionaata kopveerteejumaa LM jau paaris gadus apsteidz skonto, un starp citu arii dublieros, kur paarsvaraa speelee 17-19 gadus veci dzheki, metalurgi peedeejos gados dominee. ir talantiigi puishi arii 1.liigas komandaa, un jaunetnes chempionaataa, taa, ka savu audzeeknju nepietruuks, cits jautaajums vai LM pratiis vinjus izmantot.

     [+] [-]

, 2008-06-04 17:15, pirms 16 gadiem
begemots rakstīja: es nerunaaju par poziicijaam jaunieshu izlasee, bet jaunieshu futbolaa kopumaa. redzi, daudziem nav nosleepums, ka jaunieshu izlases paarsvaraa trenee Riigas treneri. dazhos sporta veidos vinji atklaati paska, ka izlasees vairaak citu pilseetu sportistu buus tad, kad izlases trenees citu pilseetu paarstaavji. taapat nav liels nosleepums, ka skonti saveejos velk visu vecumu izlasees, lai peec iespeejas izdeviigaak saveejos paardotu. taa, piemeeram bija ar "supertalantiem" Blanku un Semjonovu.
jaunatnes chempionaata kopveerteejumaa LM jau paaris gadus apsteidz skonto, un starp citu arii dublieros, kur paarsvaraa speelee 17-19 gadus veci dzheki, metalurgi peedeejos gados dominee. ir talantiigi puishi arii 1.liigas komandaa, un jaunetnes chempionaataa, taa, ka savu audzeeknju nepietruuks, cits jautaajums vai LM pratiis vinjus izmantot.

kā ta nenjem no citām pilsetām??? a būtu ko vēl njemt no LM, tad arī paņemtu! piemēram, no Blāzmas bija 2i gabali!

pēdējos gados jūsu jaunie dublieros domine??
ta nu gan sasniegums! ja Skonto dublieri(lasīt Olimps), nespēlētu virslīgā, bet 1. vai dublieros, tad jums nebūtu varianti!

Blanks vispār jau ir no Tukuma, ja nemaldos- un kas tur slikts, ka Skonto uzaicina jauniešus no citām pilsetām un piedāvā viniem labas treniniespējas?

cik tad LM komandā tagad ir perspektīvi jaunieshi?

     [+] [-]

, 2008-06-04 17:23, pirms 16 gadiem
Ka teica Grigorcuks FKV saja turnira speles ar otru sastavu,bet Suduva uz so bridi ir specigaka Lietuvas komanda!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 3 77 komentāri