Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Emerijs:” Es palieku ''Villarreal'', neskatoties uz sarunām ar ''Newcastle''''

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Emerijs:” Es palieku ''Villarreal'', neskatoties uz sarunām ar ''Newcastle''''
U.Emerijs. Foto: skysports.com

Unajam Emerijam bija sarunas ar ”Newcastle” par Stīva Brūsa aizstāšanu Sentdžeimsa parkā, bet bijušais “Arsenal” menedžeris ir pateicis, ka viņš paliks “Villarreal”.

Unajs Emerijs ir nācis klajā ar paziņojumu, ka viņš nepametīs “Villarreal”, lai kļūtu par Ņūkāslas “United” menedžeri, neskatoties uz sarunām ar šo angļu klubu.

Bijušais “Arsenal” treneris šīs nedēļas sākumā apspriedās ar Ņūkāslas kluba vadību, taču viņš vēl nesteidza dot piekrišanu pievienošanos Premjerlīgā priekšpēdējā vietā esošajam klubam, neskatoties uz to, ka viņš bija viņu pirmā izvēle, lai aizstātu Stīvu Brūsu.

Savā Twitter kontā Emerijs raksta: "Atšķirībā no tā trokšņa, kas vakar bija citā valstī, manā klubā ir bijusi caurskatāmība un lojalitāte pret Roiga ģimeni (Villarreal īpašnieki – aut.piez.), kas man ir vissvarīgākais”.

"Villarreal ir manas mājas, un esmu 100% uzticīgs klubam,” izsakās Emerijs un turpina: “Godīgi sakot, esmu pateicīgs par interesi, ko izrādījis lielisks klubs, taču esmu vēl pateicīgāks par palikšanu šeit, un esmu to paziņojis kluba prezidentam Fernando Roigam, kā arī esmu pateicīgs par noteiktību un cieņu, ko es esmu saņēmis no kluba un maniem spēlētājiem, tas ir abpusēji.”

"Vēlos arī parādīt pateicību par mīlestību un atbalstu, kas man vienmēr ir izrādīts. Šo svētdien mums ir ļoti svarīga spēle, un es ceru, ka kopā izdosies izcīnīt uzvaru. Tiksimies “Estadio Ceramica”."

Izmantotie resursi
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...