Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Dubra ar vārtu guvumu palīdz "Panevežys" pacelties no pēdējās vietas Lietuvas līgā

Andris Liepa
Andris Liepa

Dubra ar vārtu guvumu palīdz "Panevežys" pacelties no pēdējās vietas Lietuvas līgā
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Latvijas futbola aizsargs Kaspars Dubra otrdien, 1. oktobrī, izcēlās ar vārtu guvumu, sekmējot "Panevežys" vienības uzvaru un pacelšanos uz 9. vietu Lietuvas augstākās līgas jeb "A Lyga" tabulā.

• “Panevežys” savā laukumā ar 2:1 (1:0) pārspēja citu “A Lyga” lejasgala komandu “TransInvest”.

• Tieši Dubra spēles 25. minūtē atklāja spēles rezultātu pēc Lukaša de Vegas piespēles. Šis bija viņa sezonas pirmais vārtu guvums.

• Paņevežu vienībai pirmajā puslaikā piederēja neliels pārsvars, tomēr rezultāts pirmajās 45 minūtēs palika nemainīgs.

• Jau pašā otrā puslaika sākumā Domantam Vaicekauskam izdevās palielināt mājinieku pārsvaru, bet 50. minūtē Henrike Devenss spēja rezultāta starpību samazināt. Tomēr atlikušajā spēles laikā viesiem neizdevās gūt vārtus, “Panevežys” futbolistiem svinot pirmo uzvaru pēdējās trīs spēlēs.

• Ar šo uzvaru “Panevežys” futbolisti turnīra tabulā no pēdējās 10. vietas pacēlās uz 9. pozīciju. Pēdējām četrām “A Lyga” komandām ir pa 32 punktiem, bet tikai pēdējā vietā esošā “Sūduva” ir aizvadījusi par spēli vairāk.

"A Lyga" turnīra vietne:
https://www.alyga.lt/

     [+] [-]

, 20:58, pirms 2 stundām
Bļin māk sist arī pretinieku ne rikai savos.😳