Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kakā atveseļošanās process neiet kā plānots

Kakā atveseļošanās process neiet kā plānots
Kakā
Foto: AFP

Pēc pārciestās operācijas Brazīlijas futbola izlases un AC ''Milan'' pussargs Kakā ir uzsācis atveseļošanās procesu, taču tas neiet kā plānots, jo ik pa laikam operētais celis liek par sevi runāt.

Lai arī sākotnēji tika runāts, ka pēc izdarītās operācijas Kakā treniņus varēs atsākt tikai pēc trīs mēnešiem, pats spēlētājs atzīst, ka celis ik pa laikam tomēr vēl sāpot, taču līdz 16. jūlijam, kad AC ''Milan'' uzsāks savu treniņnometni, viņš būs ierindā. ''Tagad veicu fizioterapijas procedūras un esmu apmierināts ar tām,'' saka Kakā.

''Celis joprojām man nodara nelielas sāpes, bet esmu pārliecināts, ka sāpes drīz pāries. Ja runājam par vasaras treniņnometni, tad pilnībā būšu tai gatavs.''

Dēļ šī savainojuma Kakā nevarēja aizvadīt pilnu aizvadīto sezonu un tās beigās bieži vien bija spiests izlaist spēles.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-07-01 14:25, pirms 16 gadiem
CCCP/PSRS1 rakstīja: cerams neparies! Nav ko spelet tadiem lox!
Inter eto SUPER

Laiarī esmu Inter fans šitādu attieksmi neciešu, tu esi pats esi lo**. Tiec tik tālu, lai varētu spriest tādā līmenī.... Domā tev patiktu, ja pašam būtu kāda problēma, kas ietekmētu tavu veselību un darbu..!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-01 14:26, pirms 16 gadiem
CCCP/PSRS1 rakstīja: cerams neparies! Nav ko spelet tadiem lox!
Inter eto SUPER



Idinjs ..!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-01 14:27, pirms 16 gadiem
ruudzs rakstīja: Idinjs ..!

Tiešām.!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-01 14:27, pirms 16 gadiem
Artudito rakstīja: Laiarī esmu Inter fans šitādu attieksmi neciešu, tu esi pats esi lo**. Tiec tik tāliu, lai varētu viņu tā apsaukāt. Domā tev patiktu, ja pašam būtu kāda problēma, kas ietekmētu tavu veselību un darbu..!


Es domāju winjam jau ir problēma..! Viņam ir problēma ar galvu, kas ietekmē viņa darbu.. Jo wnk winjam tada daraba NAV!..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-01 17:50, pirms 16 gadiem
CCCP/PSRS1 rakstīja: jus vis latvies lox

Ierunājies varonis. Ko tu tad lien..?

     [+] [-]

, 2008-07-01 21:41, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Kakaa vajag kaartiigu atpuutu. Traumas ir panjeemushas paaraak daudz futbolistu, taapeec braziilietim kaartiigi jaaruupejas par savu veseliibu. Kaa nekaa otrasi labaakais speeleetaajs pasaule (aiz Mesii un priekshaa CR7).

atputa vinjam vajadziiga ir noteikti!
bet cik ilgi veel vins doma nespelet