Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

UEFA soda ''Bordeaux'' spēlētājus

Eiropas futbola asociāciju savienības (UEFA) disciplinārā komiteja piespriedusi diskvalifikāciju diviem Francijas futbola kluba ''Bordeaux'' spēlētajiem par neadekvātu uzvedību UEFA kausa izcīņas spēlē pret Beļģijas ''Anderlecht'' šī gada martā.

''Bordeaux'' spēlētājam Benuā Tremulinasam, kurš spēlē pret ''Anderlecht'' tika noraidīts mača 72.minūtē, jo tīšām bija uzkāpis beļģu kluba spēlētājam uz kājas, tika piespriesta trīs spēļu diskvalifikācija.
Komandas biedram Johanam Mikū UEFA disciplinārā komiteja piesprieda divu spēļu diskvalifikāciju par to, ka francūzis izteicis apvainojošus komentārus spēles līnijtiesneša virzienā.

UEFA sodījusi arī Portugāles kluba ''Benfica'' uzbrucēju Oskaru Kardozo, piespriežot trīs spēļu diskvalifikāciju par sitienu pretinieku spēlētājam ar elkoni pa seju, kas notika jau mača 9.minūtē spēlē pret spāņu ''Getafe''.
''Benfica'' klubam arī būs jāšķirās no 10 tūkstošiem Šveices franku par to, ka spēles laikā līdzjutēji uz laukuma meta liesmojošas raķetes.

Interesanti, ka sods uz divām Eiropas kausa spēlēm piešķirts arī ''Bordeaux'' kluba masierim Markam Venetam, jo viņš pēc spēles, stadiona tunelī esot klupinājis galvenā spēles tiesneša asistentu.

Franču klubam, kuram ir trīs dienas laika, lai iesniegtu apelāciju, piešķirts arī naudas sods 32 tūkstošu Šveices franku apmērā par nepiedienīgu uzvedību.

Izmantotie resursi:
worldsoccer.com

  +3 [+] [-]

, 2008-04-01 17:25, pirms 17 gadiem
sods uz divām Eiropas kausa spēlēm piešķirts arī ''Bordeaux'' kluba masierim Markam Venetam, jo viņš pēc spēles, stadiona tunelī esot klupinājis galvenā spēles tiesneša asistentu.

nee nu kur veel zemaak krist!

  +2 [+] [-]

, 2008-04-01 17:51, pirms 17 gadiem
Nu ko lai dara - francu iipatniibas! bet labaak taa, nekaa kaa turki piemeeram, tunelii piekauj visus vai kaa itaalji - pat nogalina (tiisaam netiisaam, fani vai speeleetaaji - pofig!).. protams, ar to netaisos tagad neko attaisnot!
bet shie jau strunti - mosh varbuut likvideejam Francijaa un veel sur tur pirotehnikas pielietosanu? taas deelj, pat speeles ir bijis jaapaartrauc!