Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Salaspils "Hat līga" pulcē 70 spēlētājus

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Salaspils "Hat līga" pulcē 70 spēlētājus
Foto: frisbee.lv

22. janvārī mājīgajās Salaspils sporta nama telpās norisinājās pirmais Salaspils "Hat līgas" posms, kas kopumā pulcēja 70 frisbijistus no visas Latvijas, kas ir pēdējo gadu rekords cepures turnīriem Latvijā.

Salaspils "Hat līga" ir pirmā cepures līga, kas jebkad norisinājusies Latvijā. Kā jau visās hat jeb cepures sacensībās arī šajās spēlētāji turnīram piesakās individuāli, bet komandas tiek izlozētas vien neilgi pirms sacensību sākuma. Kopumā Salaspils "Hat līgai" reģistrējušies jau vairāk nekā 90 cilvēki, bet pirmajā posmā startēja 70 dalībnieki; pavisam paredzēti četri posmi.

Pirmajā Salaspils "Hat līgas" posmā 70 spēlētāji tika sadalīti astoņās komandās, kas četru stundu laikā kopumā aizvadīja 20 spēles. Visas posma laikā spēlētāji guva vērtīgo spēļu pieredzi, kā arī pozitīvas emocijas. Kā jau katrās sacensībās arī šajās bija savi uzvarētāji: Digna Maldere, Santa Možeika, Dace Cīrule, Laura Raupe, Agris Zvirgzdiņš, Rolands Veselovs, Ģirts Zaķis un Gregors Matīss.

Salaspils "Hat līgas" organizatori atzīst, ka ir patiess prieks par lielo dalībnieku atsaucību, it īpaši jauniešu vidū, jo sacensību galvenais mērķis ir dot iespēju ikvienam interesentam piedalīties frisbija sacensībās. Salaspils Frisbija klubs jauniešiem, kuru vecums vēl nav sasniedzis 18 gadus, dod iespēju piedalīties Salaspils "Hat līgā" pilnībā bez maksas.

Salaspils "Hat līgas" nākamie posmi:

12. februāris 17.00 - 21.00
11. marts 11.00 - 15.00
25. marts 16.00 - 20.00

Lai pieteiktos sacensībām, sūti e-pastu uz adresi salaspilsfk@frisbee.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, kontaktinformāciju, pieredzi gados, vēlamo pozīciju laukumā, pārstāvēto klubu (ja tāds ir), kā arī pilsētu, kurā tu dzīvo un trenējies.

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |