Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

LFL vadībā "Salaspils WT" un "Flying Worms"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

LFL vadībā "Salaspils WT" un "Flying Worms"
Publicitātes foto

Pēc pirmā Latvijas Frisbija līgas spēļu posma vadībā izvirzījušās komandas "Salaspils WT" un Ventspils "Flying Worms" . Otrajā grupā labākās – Ogres "NightWatch" un "Valmiera Open".

20.novembrī Rīgā norisinājās Latvijas Frisbija līgas pirmās spēles. Kopumā līgā piedalās desmit komandas, kas sadalītas "augšējā" un "apakšējā" grupā – katrā pa piecām komandām. Pēc pirmā apļa spēlēm nepārspēta palika pērnā gada čempione "Salaspils WT", kas pārspēja divas Rīgas komandas – "Hardcoe Ultimate" (13:10) un "Ultimate Decision" (13:8). Tāpat pie divām uzvarām tika arī Ventspils "Flying Worms", kas pieveica "Ultimate Decison" (13:9) un vēl vienu ventspilnieku komandu "UltiManiacs". Vienu uzvaru pirmajā posmā izcīnīja "Hardcore Ultimate", uzvarot "UltiManiacs" (13:6). Bez panākumiem pirmo posmu aizvadīja "Ultimate Decison" un "UltiManiacs".

Otrajā grupā divas pārliecinošas uzvaras izcīnīja Ogres komanda "NightWatch", kas pārspēja "Sirocco Ultimate" no Rīgas (13:7) un sagrāva "Daugavpils Universitāti" (13:1). Divus panākumus guva arī "Valmiera Open", pārspējot "Salaspils Jr" (13:7) un "Sirocco Ultimate" (11:8). Vienu uzvaru izcīnīja "Salaspils Jr", kas pārliecinoši pārspēja "Daugavpils Universitāti" (13:3). Pirmo posmu bez uzvarām noslēdza "Sirocco Ultimate" un "Daugavpils Universitāte".

Izmantotie resursi:
Latvijas frisbija federācija |