Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:374, Did:0, useCase: 3

Noslēdzies regulārās sezonas apļa turnīrs Latvijas Čempionātā frisbijā telpās

Noslēdzies rugulārās sezonas apļa turnīrs Latvijas Čempionātā frisbijā telpās. 19. un 20.aprīlī Ogrē un Lielvārdē tiks izspēlētas finālspēles.

Komandu izkārtojums (vieta,komandas nosaukums, punktu skaits) :

1.Hardcore Ultimate (Rīga) 21
2.Flying Worms (Ventspils) 21
3.Ultimate Decision (Rīga) 21
4.Sky Team (Ventspils) 19
5.Wild Things (Salaspils) 18
6.Dzīvo Labi (Ikšķile) 17
7.Ogre (Ogre) 16
8.Taurenīši (Salaspils) 14

9.ViA (Valmiera) 13
10.DeLaSol (Rīga) 12
11.Flaming Worms (Ventspils) 11
12.SSE Riga (Rīga) 11

Čempionāta laikā izveidojās savdabīga situācija, jo pirmo trīs vietu ieguvējas savstarpēji apmainījās uzvarām. Tas vien parāda, ka čempionātā ir vismaz trīs reālas pretendentes uz čempionu titulu.
Hardcore Ultimate no Rīgas pēdējos divus gadus ir dominējuši gan pašmāju, gan starptautiskajos turnīros Krievijā, Lietuvā un Igaunijā. Taču regulārās sezonas laikā piedzīvotais zaudējums Ultimate Decision vieš cerības, ka čempioni varētu tikt gāzti. Lai gan ne ar tik lielām sekmēm uz ārzemju skatuves, tomēr arī Ventspils klubs Flying Worms ir elpojuši līderiem pakausī Latvijā notiekošajos turnīros. Šīs trīs komandas visdrīzāk tad arī dalīs savā starpā pakāpienus uz goda pjedestala, taču tas, kā tie tiks sadalīti izšķirsies tikai finālos.
Ne mazāk sīva cīņa būs arī par 4. vietu, uz kuru pretendē veselas četras komandas.
Jau ceturtdaļfināla pirmajā spēlē (ceturtdaļfinālu intriģējošākais mačs) Salaspils komanda Ventspilnieku zonas aizsardzībai un nesenai pieredzei starptautiskos turnīros liks pretim strauju un fizisku spēli un augsto pēdējā laika pacēlumu Salaspils kluba nometnē.

19.aprīlī Ogrē, Ogres Stadiona hallē notiks ceturtdaļfināli un pusfināli vīriešiem.

20.aprīlī Lievārdē, Lievārdes Sporta centrā notiks pusfināli un fināli sievietēm un spēles par vietām vīriešiem.

Sieviešu fināls plkst. 14:00
Vīriešu fināls plkst. 14:40