Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Rubene" apspēlē "Pārgauju"

"Rubene" apspēlē "Pārgauju"
"Rubenes" florbolisti
Foto: Ritvars Raits, eSports.lv

Kārtējo uzvaru Latvijas florbola čempionātā vīriešiem izcīnījuši "Rubenes" florbolisti, kuri savā laukumā ar 12:6 apspēlēja "Pārgaujas" spēlētājus.

Maču "Rubenes" florbolisti uzsāka vairāk nekā neveiksmīgi, jo jau ceturtajā minūtē rezultāts bija viņiem nelabvēlīgs – 0:2. Nepilnu desmit minūšu laikā viss sagriezās kājām gaisā, un vadību pārņēma jau mājinieki. Perioda izskaņā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, noslēdzot trešdaļu ar rezultātu 4:3.

Lūzumu "Rubene" spēja panākt tikai pašās otrās trešdaļas beigās, īsā laikā gūstot divus vārtus, kas ļāva izvirzīties vadībā jau ar 8:5. Pēdējā trešdaļā "Pārgauja" vairs nespēja izrādīt nopietnu pretestību, zaudējot visu spēli ar rezultātu 6:12.

Piecus punktus uzvarētāju labā guva Ivars Jēkabsons, bet pa četriem Laura Vidža un Ata Stepāna kontā. Zaudētājiem rezultatīvākais bija Rolands Jānelsiņš, kura kontā trīs vārti.

Latvijas kungu čempionāts florbolā

Rubene - Pārgauja 12:6 (4:3, 4:2, 4:1)
Soda minūtes: 12:6
Metieni: 51:37
Vārtsargi: Jānis Sīka – Juris Rubcovs (Valts Stūris)

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.