Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"RTU-INSPECTA" nosūta "FK Valmiera" uz pārspēlēm

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

"RTU-INSPECTA" nosūta "FK Valmiera" uz pārspēlēm
RTU-INSPECTA komanda
Foto: Mārtiņš Šults

Hipolīzings florbola virslīgas vīriešiem regulārā turnīrā pēdējā spēlē šodien "RTU-INSPECTA" komanda ar 7:4 pārspēja "FK Valmiera", nodrošinot sev ceturto vietu, bet pretiniekus atstājot pēdējā 12. vietā.

Spraigajā florbola sestdienā praktiski viss šī gada Hipolīzings florbola virslīgā jau bija izšķirts. Tomēr dažas lietas vēl varēja izšķirt arī pēdējā spēle, kurā "RTU-INSPECTA" Rīgas Olimpiskajā Sporta Centrā uzņēma "FK Valmiera" vienību. Rīdziniekiem uzvara bija vajadzīga, lai iegūtu mājas laukuma priekšrocības ceturtdaļfināla cīņā pret "Ķekava" komandu, bet valmieriešiem tikai uzvara pamatlaikā palīdzētu izkļūt no pēdējās vietas.

Pirmie vārtus šajā spēlē guva "FK Valmiera" florbolisti, kad sestajā minūtē precīzs bija Inta Vilka metiens. Tomēr ar to arī viesu prieki beidzās. Vēl pirmajā trešdaļā mājinieki jau tika priekšā (abi vārti Aināram Juškēvičam), bet pēc otrās trešdaļas mājinieku pārsvars bija jau ļoti pieklājīgs – 5:1. Pēdējās 20 minūtēs viesi guva par vieniem vārtiem vairāk, uzstādot galarezultātu – 7:4.

Līdz ar to "RTU-INSPECTA" izcīnīja ceturto vietu regulārās sezonās kopvērtējumā, kas ceturtdaļfināla spēlēs pret "Ķekava" viņiem dos mājas laukuma priekšrocības. Bet "FK Valmiera" ar sezonā iegūtajiem 20 punktiem palika pēdējā 12. vietā un viņiem tagad būs jāaizvada pārspēles ar 1. līgas trešo labāko vienību, lai noskaidrotu nākamās sezonas 14. vienību florbola virslīgā.

Hipolīzings florbola virslīga vīriešiem, 28. februāris

RTU-INSPECTA – FK Valmiera 7:4 (2:1, 3:0, 2:3)
Metieni: 32:17

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2009-03-01 00:22, pirms 15 gadiem
Ha haa, nu jā, Valmierai sanāca ieberziens

     [+] [-]

, 2009-03-01 11:20, pirms 15 gadiem