Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Irlavas un Lielvārdes florbolisti dalīs pozīcijas otrajā kvartetā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Irlavas un Lielvārdes florbolisti dalīs pozīcijas otrajā kvartetā
Toms Zālmanis pret Sandi Mihailovski abu komandu pirmā apļa spēlē, foto: Floorball.lv

Šovakar norisināsies viena spēle Elvi florbola virslīgā vīriešiem, kad “Irlava” pulksten 18:00 savās mājās uzņems “Lielvārde/FatPipe”.

“Irlava” – “Lielvārde/FatPipe” (pulksten 18:00 Irlavas SN un LFS Youtube kanālā)

Pēc vakar notikušajām spēlēm kļuvis zināms, kuras komandas sadalīs pozīcijas vadošo komandu kvartetā un kuras komandas veidos otro četrinieku. Irlavas un Lielvārdes komandas būs otrajā no tiem, tādējādi ir skaidrs, ka abas komandas nevarēs spēlēt savā starpā ceturtdaļfinālā. Pašlaik labākā situācijā ir aktuālie čempioni no Lielvārdes, kas 18 spēlēs iekrājuši 30 punktus, atrodoties piektajā pozīcijā. Augstāk komanda pakāpties vairs nevar, bet, neveiksmes gadījumā, var tikt atbīdīta pat līdz septītajai vietai. Pēdējā aizvadītajā spēlē komanda izcīnīja emocionālu 6:5 uzvaru papildlaikā pār “FS Masters/Ulbroka”, uzvaras vārtus gūstot Oskaram Tūtānam (11+10). Tādējādi viņš pašlaik ir trešais rezultatīvākais komandā, atpaliekot no Nika Blumfelda, kuram 28 (14+14) punkti un labākā vārtu guvēja Sanda Mihailovska, kurš iespējis 22 (17+5) punktus. Divus mačus pēc kārtas bez vārtu guvumiem palicis Juris Sandis Jēgers (5+4), kurš tādējādi virslīgā joprojām guvis 99 vārtus.

Interesanti, ka arī “Irlava” pēdējo spēli aizvadīja pret Ulbrokas komandu, tiekot pie uzvaras viesos ar rezultātu 9:7. Teicamu maču aizvadīja Kristaps Kazlovskis, kuram četri vārti un viena rezultatīva piespēle. Viņš tādējādi ar 32 (16+16) punktiem arī kļuvis par komandas rezultatīvāko spēlētāju un labāko vārtu guvēju. Komandas kapteinim Marekam Stančikam pašlaik ir 30 (14+16) punkti, bet Emīls Krūmiņš iekrājis 25 (15+10) punktus. “Irlava” pašlaik ar 28 punktiem 18 spēlēs ieņem septīto vietu un divas neveiksmes var viņus atvirzīt uz astoto vietu, bet veiksmīgi aizvadīti mači var ļaut pakāpties pat līdz piektajai pozīcijai turnīra tabulā.

Komandām spēlējot Lielvārdē, vienības iepriecināja ar rezultatīvu spēli, laukuma saimniekiem tiekot pie 10:6 uzvaras. Blumfelds šajā spēlē tika pie diviem vārtu guvumiem un divām piespēlēm, ebt viesiem pa diviem vārtiem iemeta Stančiks un Kristers Tiltiņš.

Šovakar spēles sākums pulksten 18:00 Irlavas sporta namā un spēli vadīs tiesnešu pāris Vitālijs Ksenzovs un Pēteris Freimanis. Pēc šī mača Elvi florbola virslīgā atliks piecas spēles, kas visas sāksies vienā laikā 10. februārī, komandām aizvadot noslēdzošās cīņas regulārajā sezonā.