Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

N.Grunckis: "Bullīšos uzvar meistarīgākie"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

N.Grunckis: "Bullīšos uzvar meistarīgākie"
Normunds Grunckis, "Lekrings"
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šovakar tika noskaidrots arī otrs Hipolīzings Florbola čempionāta Vīriešu virslīgas finālists – par to kļuva Cēsu "Lekrings", kas viesos tikai pēcspēles metienos ar 8:7 pārspēja Kocēnu "Rubeni", sērijā uzvarot ar 3:0. Pēc spēles portāls Sportacentrs.com lūdz komentārus abu komandu treneriem – Normundam Grunckim un Jānim Inģistam.

Normunds Grunckis (Lekrings): "Galvenais ir tas, ka "Lekrings" bija jāiekļūst finālā, tas mums arī izdevās. Jāatzīst gan, ka šovakar spēle mums īsti nevedās – paši nerealizējām savas iespējas, toties pieļāvām, ka to izdara pretinieki. Tomēr iepriecina, ka trešajā periodā, kad bijām iedzinējos ar 5:7, spējām atrast sevī spēkus un izlīdzināt rezultātu. Nu, bet bullīšos, kā es uzskatu, uzvar meistarīgākie, manuprāt, pēcspēles metieni nav nekāda loterija.".

Jautāts par to, kura kumanda kļūs par bronzas medaļniekiem, Gruncka kungs atklāja: „Cīņā par čempionāta bronzas medaļām es priekšroku tomēr dotu "Rubenei". Lai gan – prognozēšana pati par sevi ir ļoti "slidena" lieta. Katrā ziņā ļoti liela nozīme būs tam, kura no komandām – "Rubene" vai "Telms/Energokomplekss" pēc zaudējumiem pusfinālā spēs ātrāk saņemties un labāk noskaņoties cīņai.".

Jānis Inģists (Rubene): "Nenoveicās... Varējām uzvarēt, bet to neizdarījām savu kļūdu dēļ. Sevišķi tas izpaudās brīdī, kad bijām vadībā ar 7:5, bet šo pārsvaru nespējām nosargāt. Cita komentāra par maču man vienkārši nav – šodien spēles gaita bija tāda, ka mums vajadzēja uzvarēt.

Prognozējot fināla gautu, Inģista kungs izteicās šadi: "Nevaru kādu no finālistiem izcelt kā sērijas favorītu, tādēļ prognozēju 50:50 – uzvarēt var gan viena komanda, gan otra. Cēsnieki pašlaik ir ļoti labā formā, bet to pašu jāsaka arī par "RTU/Inspecta". "Lekringa" priekšrocība noteikti ir ļoti sabalansētais un gana meistarīgais komandas sastāvs, toties rīdzinieku sastāvā ir tādi spēlētāji ar īstām līderu īpašībām, kuri bez maz vai vieni paši spēj izšķirt spēles likteni. Nedomāju, ka uzvarētāju noteikšanai vajadzēs visas septiņas spēles, varētu būt, ka čempions tiks noskaidrots četru maču sērijā.".

  +1 [+] [-]

, 2010-03-27 21:44, pirms 14 gadiem
pilnīgi piekrītu!
man vienmēr ir kaitinājuši tie cilvēki, kas saka, ka bullīši ir loterija, kurā 50:50 var uzvarēt jebkura komanda- pēdīgās muļķības!

  -1 [+] [-]

, 2010-03-28 00:54, pirms 14 gadiem
tomēr nemāk spēlēt Rubene.tik augstā līmenī, lai finālā iekļutu....Kaut arī komanda, kuras nosaukums pasaka jau visu. ...Tagad pretī būs pagājuša gada pirmās līgas komanda Telms/En... it kā problēmu vairs nevajadzētu būt, vai ne??? Ko saka Rubenes spēlētāji - būs pārliecinoša uzvara?????