Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien savus pretiniekus uzzinās čempioni

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien savus pretiniekus uzzinās čempioni
Foto: Raivo Sarelainens

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā zināmi divi ceturtdaļfināla pāri ("Pārgauja" pret "Ķekavu" un "Lekrings" pret "Rubeni"). Šodien savu pretinieci noteikti uzzinās "RTU/Inspecta", kad uzvaru sērijā svinēs "Ulbroka/FS Masters" vai "Latgranula/Līgatne". Ja "Bauska" trešo reizi pārspēs "Kuršus", savu sāncensi jau šovakar zinās arī "Lielvārde".

Pulksten 16.00 "Ulbroka/FS Masters" (8.) - "Latgranula/Līgatne" (9.), sērijā 2:2 (Ulbrokas sporta namā)
Abas komandas izmantojušas sava laukuma priekšrocības – "Ulbroka/FS Masters" sēriju uzsāka ar uzvarām 4:2 un 5:4, bet Līgatnē ar 5:4 un 7:4 revanšējās "Latgranula/Līgatne". Šodien spēle notiks Ulbrokā, bet noskaņojums noteikti labāks ir līgatniešiem, kuri atguvuši ticību saviem spēkiem, divas reizes pēc kārtas pieveicot ulbrokiešus.

Pulksten 18.00 FK "Bauska" (10.) - "Kurši" (7.), sērijā 2:1 (sporta namā "Mēmele", Bauskā)
Zemgales un Kurzemes komandu duelis sākās ar pārliecinošu FK "Bauska" uzvaru Liepājā – 11:4. Nākamajā mačā, kas arī notika "Kuršu" laukumā, liepājnieki spēja saņemties un revanšēties ar 6:5, izlīdzinot sērijas rezultātu. Vakar Bauskā abas komandas nodemonstrēja lielisku spēli aizsardzībā, bet par labākajiem spēlētājiem tika atzīti vārtsargi – ar sev neraksturīgi mazu rezultātu (3:2) uzvarēja baušķenieki (uzvaras vārtus 59.minūtē guva Ģirts Laugalis). Sērijā līdz trim uzvarām vadībā ar 2:1 izvirzījies FK "Bauska" – mājiniekiem ir visas iespējas jau šovakar pabeigt sēriju, lai nebūtu vēlreiz jāmēro ceļš uz Liepāju.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Kura no komandām iekļūs ceturtdaļfinālā?

  • 23

  • 26

  • 4


  +4 [+] [-]

, 2012-02-26 10:05, pirms 12 gadiem
Par skaistu uzvaru. Go Līgatne!