Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"RTU/Inspecta" sagādā pirmo zaudējumu kocēniešiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"RTU/Inspecta" sagādā pirmo zaudējumu kocēniešiem
Kristians Lisovskis, Nr. 18
Foto: Mārtiņš Šults

Šodienas pirmajā Latvijas Atklātā florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlē tikās divas līderkomandas – Rīgas Olimpiskajā centrā pie "RTU/Inspecta” viesojās Kocēnu "Rubene”. Ar 7:2 pārāki izrādījās rīdzinieki, sagādājot „Rubenei” pirmo zaudējumu čempionātā.

Jau pirmajā periodā rīdzinieki ieguva pārsvaru, uzvarot tajā ar 2:0. Otrajā trešdaļā spēlē nedaudz izlīdzinājās – abas komandas guva pa diviem vārtiem - 4:2. Tāds rezultāts noturējās līdz pat 57. minūtei, kad "RTU/Inspecta” radās iespēja spēlēt piecatā pret trijiem "Rubenes” florbolistiem. Laukuma saimnieki ātri vien realizēja abus skaitliskos vairākumus, kā arī guva vēl vienus vārtus, uzvarot ar 7:2. "RTU/Inspecta” uzbrukuma līderis Kristians Lisovskis, lai arī nerealizēja soda metienu, šajā spēlē guva trīs vārtus, kļūstot par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju. Viņa kontā jau 16 punktu – 12 vārti un četras piespēles.

"RTU/Inspecta" treneris Andris Pīlups portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka, lai arī viņa vadītā komanda uzvarēja ar lielu pārsvaru, spēle bija samērā līdzīga. Kocēniešiem nekādu īpašu problēmu ar aizsardzību nebija, kā viņi paši par to iepriekš bija izteikušies. "RTU/Inspecta" pirmajos divos periodos varbūt gribēja pārāk klasiski izkombinēties līdz pašiem pretinieku vārtiem, bet tas ne īpaši izdevās. Paveicās, ka pēdējās trešdaļas beigās sanāca realizēt lielo skaitlisko vairākumu. Treneris uzteica savas komandas vārtsargu Andi Blindu, kā arī uzsvēra, ka rīdzinieki labi nospēlējuši aizsardzībā.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 25. septembris

"RTU/Inspecta" – "Rubene" - 7:2 (2:0, 2:2, 3:0)

Metienu attiecība:
32:23 (9:4, 13:10, 10:9)
Rezultatīvākie:
"RTU/Inspecta" – Kristians Lisovskis 3 (3+0), Ivo Preiss 3 (1+1), Ainārs Juškēvičs 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

     [+] [-]

, 2010-09-25 18:25, pirms 14 gadiem
man jau šķiet,ka virsraksta teksts korektāk izklausītos :"RTU/Inspecta" sagādā pirmo zaudējumu rubeniešiem'',jo komandas nosaukums ir ''Rubene''.
Varbūt pēc rezultāta šķiet,ka ''Rubenes'' komanda tika uzvarēta visai pārliecinoši,tomēr tā nebija un ja vien nebūtu tas lielais skaitliskais mazākums,tad vēl nezin kā spēle varēja izvērsties!Malači rubenieši,es par jums!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja