Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"RTU/Inspecta" pārliecinoši pārspēj pastarīšus

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"RTU/Inspecta" pārliecinoši pārspēj pastarīšus
Ainārs Juškēvičs
Foto: Ritvars Raits

Šovakar notika viena Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēle, kurā turnīra pastarīte "Jūrmala" uzņēma čempioni - "RTU/Inspecta". Lai arī jūrmalnieki turējās braši, tomēr piedzīvoja smagu zaudējumu ar 6:16.

Spēlē, kas notika Spuņciemā, pirmā perioda laikā viesi izvirzījās vadībā ar 4:1, pēc otrās trešdaļas viesiem bija jau piecu vārtu pārsvars (9:4), bet pēdējā periodā čempioni savu handikapu dubultoja – 16:6. Par mača labāko spēlētāju "RTU/Inspecta" sastāvā tika atzīts komandas kapteinis Ainārs Juškēvičs, bet FK "Jūrmala" rindās tāds pats gods tika Andrim Regžam.

"RTU/Inspecta" treneris Andris Pīlups pēc spēles pastāstīja, ka, lai arī izcīnīta pārliecinoša uzvara, gandarījuma par to īsti neesot. Pirms mača puiši bijuši loti noskaņojušies pašaizliedzīgai cīņai, tomēr neizdevās izpildīt spēles plānu. Rīdzinieki slikti nospēlējuši aizsardzībā, toties "Jūrmala" labi izmantojusi savas iespējas, par ko liecina mājinieku seši gūtie vārti. "RTU/Inspecta" labā lielāko daļu rezultativitātes punktus savāca pirmā maiņa – Ainārs Juškēvičs, Atis Blinds un Kristians Lisovskis.

Regulārajā turnīrā "RTU/Inspecta" atlicis aizvadīt trīs spēles, bet ne ar tiem ērtākajiem pretiniekiem - "Kurši", "Lekrings" un "Rubene". Čempioniem gan ir neliels pārsvars pār tuvākajiem pretiniekiem, tomēr, kā izteicās treneris, katrā mačā tiks spēlēts tikai un vienīgi par uzvaru.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 24.janvāris

FK "Jūrmala" – "RTU/Inspecta" 6:16 (1:4, 3:5, 2:7)

Metienu attiecība:
29:45 (10:10, 11:17, 8:18)
Rezultatīvākie:
FK "Jūrmala" – Andris Regža 3 (2+1), Mārtiņš Lapsiņš 3 (0+3), Alberts Jēkabsons 2 (2+0), Juris Keisters 2 (1+1), Ansis Auzāns 1 (1+0), Armands Puķītis 1 (0+1).
"RTU/Inspecta" – Ainārs Juškēvičs 7 (5+2), Kristians Lisovskis 5 (3+2), Atis Blinds 5 (0+5), Toms Rutkis 3 (2+1), Edžus Ceriņš 3 (1+2), Oskars Fīrmanis 2 (2+0), Oskars Kirkils 2 (1+1), Edžus Bunka 1 (1+0), Rolands Peļņa 1 (1+0), Niks Ķuzulis 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2012-01-25 16:30, pirms 13 gadiem
Handbola klubs HK S&A Skrīveri lūdz jums palīdzību. Lūdzu nobalsojiet par mūsu iesniegto projektu labiedarbi.lv
Atbalstīsim Latvijas sporta un handbola kustību. Nestāviet malā. Paldies jau iepriekš visa kluba un handbola federācijas vārdā.

draugiem.lv

Handbolisti lūdz palīdzību, lai sasniegtu mērķi...