Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubene" sīvā cīņā pārspēj "Ķekavu"

Andrejs Siliņš

"Rubene" sīvā cīņā pārspēj "Ķekavu"
Rubene florbolisti
Foto: Ritvars Raits

Hipolīzings Latvijas virslīgā florbolā kungiem piektdien vienīgajā spēlē "Rubene" florbolisti izbraukumā Ķekavā ar rezultātu 3:2 pārspēja vietējo "Ķekava" vienību.

Uģis Ulmanis devītajā minūtē izvirzīja viesus vadībā pirmo reizi šajā spēlē. To palielināt līdz divu vārtu pārsvaram viesiem izdevās otrās trešdaļas sākumā, kad Gatis Akulovs piespēlēja Jānim Bagātam, kurš savukārt panāca 2:0. Pēc neilga laika Gatis Kamšs gan vienus vārtus atguva mājiniekiem, taču vēl pēc īsa brītiņa jau 3:1 - Lauris Vidzis pēc Oskara Repkes rezultatīvas piespēles. Pēdējās trešdaļas sākuma daļā mājinieki atguva vēl vienus vārtus (Kaspars Logins), taču tas arī bija viss, un "Rubene" svinēja uzvaru ar rezultātu 3:2.

Uzvarētājiem pa punktam savāca četri florbolisti, bet divus punktus (divas piespēles) guva Repke. Zaudētājiem Kamšs ne tikai guva vārtus pats, bet arī asistēja partnerim (Loginam) un spēli pabeidza ar diviem rezultativitātes punktiem.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2009-02-20 22:54, pirms 15 gadiem
malači!

     [+] [-]

, 2009-02-21 01:06, pirms 15 gadiem