Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Neprognozējamā "Irlava" vēlreiz noliek uz lāpstiņām ulbrociešus

Neprognozējamā "Irlava" vēlreiz noliek uz lāpstiņām ulbrociešus
Florbola komanda "Irlava". Foto: floorball.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem pati interesantākā šīsdienas spēle norisinājās Ulbrokas sporta kompleksā, kur "FS Masters/Ulbroka" uzņēma komandu "Irlava", kurai pirmā riņķa spēlē viesos zaudēja ar 5:7. Revanšs savā laukumā ulbrociešiem neizdevās, jo šovakar irlavnieki bija pārāki ar 9:7. Uzvarētāju sastāvā neapturams bija Kristaps Kazlovskis, kura kontā 5 (4+1) rezultativitātes punkti. "FBK Valmiera/Betsafe" šovakar Valmieras Olimpiskajā centrā uzņēma Ādažu komandu "FBK SĀC/ENFRIHO", kurai pirmā apļa mačā zaudēja ar 6:13. Atbildes spēlē valmierieši spēja revanšēties, tiesa, viņu pārsvars nebija tik iespaidīgs – 10:6. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (2+2) punktiem bija viņu kapteinis Mārtiņš Broks. "Talsu NSS/Krauzers" uzņēma turnīra pastarīti "Bausku". Talsenieki maču sāka ar četriem pēc kārtas gūtiem vārtiem, galarezultātā triumfējot ar 12:4. Ar sešiem vārtu guvumiem izcēlās Rūdolfs Niedrājs.

Ulbrokā notikušās spēles rezultātu 8. minūtē atklāja mājinieks Kristaps Reidzāns (1:0). Irlavas komanda nekavējās atbildēt ar trim goliem pēc kārtas, izvirzoties vadībā ar 3:1. Divus vārtus guva Emīls Krūmiņš, bet vienus – Renārs Stančiks. Ulbrocietis Kristers Babris nerealizēja soda metienu, tāpēc pēc pirmā perioda viesiem joprojām bija divu vārtu handikaps – 3:1. Otrās trešdaļas laikā irlavnieki savu pārsvaru nedaudz palielināja (7:4), bet pēdējā perioda pirmajā minūtē panāca pat četru vārtu pārsvaru – 8:4. Atlikušajā laikā Ulbrokas komanda izmisīgi centās atspēlēties, bet spēja tikai samazināt rezultāta starpību. "Irlava" izcīnīja svarīgu uzvaru ar 9:7.

Broks un kompānija revanšējas ādažniekiem

Valmieras Olimpiskajā centrā notikušo maču ļoti pārliecinoši sāka mājinieki, kas pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 4:0. Divus vārtus guva Ričards Riba, bet pa vienam golam iemeta Pāvels Semjonovs un Mārtiņš Broks. 25. minūtē Ralfs Klodžs panāca jau 5:0, bet tad ar diviem pēc kārtas gūtiem vārtiem "FBK SĀC/ENFRIHO" – 2:5. Pa golam viesu labā iemeta Dēvids Osītis un Kristers Orlovs. Pēc otrās trešdaļas laukuma saimnieki atradās vadībā ar 6:2, bet pēdējā periodā "FBK Valmiera/Betsafe" savu četru vārtu handikapu nosargāja un svinēja panākumu ar 10:6.

"Talsu NSS/Krauzers" nedod nekādas cerības "Bauskai"

Talsos notikušajā spēlē vēl nepagāja pat pilnas četras minūtes, kad laukuma saimnieki viesu vārtsargu bija pārspējuši trīs reizes – 3:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Jānis Škutāns, Artis Raitums un Rūdolfs Niedrājs. 14. minūtē Adrians Spunde panāca jau 4:0. Tikai tad ar vārtu guvumu atbildēja baušķenieki Nika Daniela Bosakova personā – 1:4. Pēc pirmā perioda Talsinieki atradās vadībā ar 6:1, pēc otrā – ar 8:2, bet visā mačā "Talsu NSS/Krauzers" triumfēja ar 12:4.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2024-01-20 23:18, pirms 4 mēnešiem
Vienīgā intriga, kādos pāros komandas saliksies uz PO. Talsiem spēcīga jaunā paaudze. Niedrājam 6 vārti! Kurš vēl virslīgā ko tādu ir iespējis?
, 2024-01-21 10:05, pirms 4 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Vienīgā intriga, kādos pāros komandas saliksies uz PO. Talsiem spēcīga jaunā paaudze. Niedrājam 6 vārti! Kurš vēl virslīgā ko tādu ir iespējis?
Diezgan ilgu laiku atpakaļ RUB 6- ĶEK 5 , Jānis Alps guva visus sešus vārtus Rubenes labā.
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.