Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Neprognozējamā "Irlava" vēlreiz noliek uz lāpstiņām ulbrociešus

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Neprognozējamā "Irlava" vēlreiz noliek uz lāpstiņām ulbrociešus
Florbola komanda "Irlava". Foto: floorball.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem pati interesantākā šīsdienas spēle norisinājās Ulbrokas sporta kompleksā, kur "FS Masters/Ulbroka" uzņēma komandu "Irlava", kurai pirmā riņķa spēlē viesos zaudēja ar 5:7. Revanšs savā laukumā ulbrociešiem neizdevās, jo šovakar irlavnieki bija pārāki ar 9:7. Uzvarētāju sastāvā neapturams bija Kristaps Kazlovskis, kura kontā 5 (4+1) rezultativitātes punkti. "FBK Valmiera/Betsafe" šovakar Valmieras Olimpiskajā centrā uzņēma Ādažu komandu "FBK SĀC/ENFRIHO", kurai pirmā apļa mačā zaudēja ar 6:13. Atbildes spēlē valmierieši spēja revanšēties, tiesa, viņu pārsvars nebija tik iespaidīgs – 10:6. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (2+2) punktiem bija viņu kapteinis Mārtiņš Broks. "Talsu NSS/Krauzers" uzņēma turnīra pastarīti "Bausku". Talsenieki maču sāka ar četriem pēc kārtas gūtiem vārtiem, galarezultātā triumfējot ar 12:4. Ar sešiem vārtu guvumiem izcēlās Rūdolfs Niedrājs.

Ulbrokā notikušās spēles rezultātu 8. minūtē atklāja mājinieks Kristaps Reidzāns (1:0). Irlavas komanda nekavējās atbildēt ar trim goliem pēc kārtas, izvirzoties vadībā ar 3:1. Divus vārtus guva Emīls Krūmiņš, bet vienus – Renārs Stančiks. Ulbrocietis Kristers Babris nerealizēja soda metienu, tāpēc pēc pirmā perioda viesiem joprojām bija divu vārtu handikaps – 3:1. Otrās trešdaļas laikā irlavnieki savu pārsvaru nedaudz palielināja (7:4), bet pēdējā perioda pirmajā minūtē panāca pat četru vārtu pārsvaru – 8:4. Atlikušajā laikā Ulbrokas komanda izmisīgi centās atspēlēties, bet spēja tikai samazināt rezultāta starpību. "Irlava" izcīnīja svarīgu uzvaru ar 9:7.

Broks un kompānija revanšējas ādažniekiem

Valmieras Olimpiskajā centrā notikušo maču ļoti pārliecinoši sāka mājinieki, kas pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 4:0. Divus vārtus guva Ričards Riba, bet pa vienam golam iemeta Pāvels Semjonovs un Mārtiņš Broks. 25. minūtē Ralfs Klodžs panāca jau 5:0, bet tad ar diviem pēc kārtas gūtiem vārtiem "FBK SĀC/ENFRIHO" – 2:5. Pa golam viesu labā iemeta Dēvids Osītis un Kristers Orlovs. Pēc otrās trešdaļas laukuma saimnieki atradās vadībā ar 6:2, bet pēdējā periodā "FBK Valmiera/Betsafe" savu četru vārtu handikapu nosargāja un svinēja panākumu ar 10:6.

"Talsu NSS/Krauzers" nedod nekādas cerības "Bauskai"

Talsos notikušajā spēlē vēl nepagāja pat pilnas četras minūtes, kad laukuma saimnieki viesu vārtsargu bija pārspējuši trīs reizes – 3:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Jānis Škutāns, Artis Raitums un Rūdolfs Niedrājs. 14. minūtē Adrians Spunde panāca jau 4:0. Tikai tad ar vārtu guvumu atbildēja baušķenieki Nika Daniela Bosakova personā – 1:4. Pēc pirmā perioda Talsinieki atradās vadībā ar 6:1, pēc otrā – ar 8:2, bet visā mačā "Talsu NSS/Krauzers" triumfēja ar 12:4.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2024-01-20 23:18, pirms 3 mēnešiem
Vienīgā intriga, kādos pāros komandas saliksies uz PO. Talsiem spēcīga jaunā paaudze. Niedrājam 6 vārti! Kurš vēl virslīgā ko tādu ir iespējis?

     [+] [-]

, 2024-01-21 10:05, pirms 3 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Vienīgā intriga, kādos pāros komandas saliksies uz PO. Talsiem spēcīga jaunā paaudze. Niedrājam 6 vārti! Kurš vēl virslīgā ko tādu ir iespējis?
Diezgan ilgu laiku atpakaļ RUB 6- ĶEK 5 , Jānis Alps guva visus sešus vārtus Rubenes labā.