Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" pēdējā minūtē salauž ulbrokiešu pretestību

"Ķekava" pēdējā minūtē salauž ulbrokiešu pretestību
"Ķekava"
Foto: Ritvars Raits

Šīvakara Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas otrajā spēlē "Ķekava" savā laukumā ar 5:3 pieveica komandu "Ulbroka". Ķekavieši ārkārtīgi saspringtajai spēlei punktu pielika tikai pamatlaika pēdējā minūtē, kad guva divus vārtus.

Spēles rezultātu atklāja mājinieki, kad precīzs bija Matīss Jansons - 1:0. Perioda laikā abām komandām bija iespēja spēlēt vairākumā. "Ulbrokas" komanda, spēlējot vairākumā, nespēja izlīdzināt rezultātu, arī ķekaviešiem neizdevās palielināt rezultāta starpību. Neilgi pirms perioda beigām Kārlim Bulānam izdevās izlīdzināt rezultātu - 1:1.

Otrās trešdaļas vidū bumbiņu savos vārtos raidīja paši ulbrokieši, atkal nokļūdami iedzinēju lomā 1:2. Līdz trešdaļas beigu signālam rezultātu tomēr izlīdzināja bijušais FK "Rīga" spēlētājs Kaspars Šķēls - 2:2.

Pēdējās trešdaļas sākumā vadībā izvirzījās ulbrokieši (3:2), vārtus guva Kārlis Bulāns. Piecas minūtes pirms spēles beigām pārtraukumu pieprasīja mājinieki, šķiet, ka tas palīdzēja, jo aptuveni pēc pusminūtes Toms Mežotnis panāca izlīdzinājumu - 3:3. Spēles pamatlaika pēdējā minūtē mājinieki guva vēl divus vārtus, izcīnot uzvaru ar 5:3. Uzvaras vārtus guva bijušais FK "Rīga" spēlētājs Ēriks Akulovs, bet tukšos pretinieku vārtos bumbiņu raidīja Matīss Jansons. Pēc šīs uzvaras "Ķekava" komanda kopvērtējuma tabulā pakāpās no vienpadsmitās vietas uz septīto.

"Ķekavas" kapteinis Gunārs Klēģers pastāstīja, ka jau pirms mača bijis skaidrs - ar ulbrokiešiem nebūs viegli. Ne velti "Ulbroka" ir starp tām Virslīgas komandām, kuras ielaidušas vismazāk vārtu. Tā arī bija - viesi spēlēja no aizsardzības, kuru uzlauzt bija ļoti grūti, bet uzsvaru lika uz pretuzbrukumiem. Tuvojoties spēles beigām, ķekaviešiem palicis neērti no saviem skatītājiem, tāpēc pielikta maksimāla piepūle, lai gūtu uzvaru, kas šoreiz arī izdevies. Beidzot pārrauta "Ķekavas" triju zaudēto spēļu sērija. Izskatās, ka ķekavieši pagaidām nespēj visu maču aizvadīt ar simtprocentīgu atdevi, jo vairākas spēles zaudētas tikai ar vieniem vārtiem. Komanda joprojām iztiek bez trenera, lai gan aktīvi turpinās piemērota kandidāta meklēšana.

"Ķekava" - "Ulbroka" 5:3 (1:1, 1:1, 3:1)

Metienu attiecība:
34:20 (13:6, 10:9, 11:5)

Rezultatīvākie spēlētāji
"Ķekava" - Matīss Jansons 2 (2+0).
"Ulbroka" - Kārlis Bulāns 2 (2+0), Kaspars Šķēls 2 (1+1), Jānis Jaunzems 2 (0+2).

     [+] [-]

, 2010-11-19 23:51, pirms 14 gadiem
Žēll..

     [+] [-]

, 2010-11-19 23:52, pirms 14 gadiem
Malači uz play offiem
!