Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Irlavnieki pirmajā spēlē pieveic "Kuršus"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Irlavnieki pirmajā spēlē pieveic "Kuršus"
"Telms/Energokomplekss"
Foto: fkirlava.lv

Šodien ar spēli starp ''Telms/Energokomplekss'' un ''Kuršiem'' sākās izslēgšanas cīņas Latvijas vīriešu florbola čempionātā. Pie pirmā panākuma tika ''Telms/Energokomplekss'', kas savus pretiniekus apspēlēja ar 3:1.

Kā jau play off raksturīgi, spēle bija mazrezultatīva, rezultāts tika atklāts tikai otrajā periodā, kad ''Telms/Energokomplekss'' izvirzījās vadībā ar 2:0 (vārtus guva Edijs Hammers un Markuss Andersons). Mājiniekiem bija iespējas gūt vārtus arī pirmajās 20 minūtēs, taču Pēteris Freimanis nerealizēja soda metienu.

''Kuršiem'' cerību stariņš uz izglābšanos parādījās nepilnas divas minūtes pirms mača beigām, kad Edžus Bunka vienus vārtus atguva, taču šoreiz nebija lemts. 54 sekundes vēlāk Freimanis pielika punktu šai spēlei - 3:1.

Uzvarētājs astotdaļfināla pārī tiks noskaidrots sērijā līdz trīs uzvarām.

Irlavas komandas pārstāvis Normunds Jansons pēc spēles atzina, ka uzvara pār "Kuršiem" nākusi ļoti smagi. Kā izskatās, liepājnieki ir nobrieduši kārtīgam cīniņam. Bez tam "Telmss/Energokomplekss" spēlētājiem problēmas sagādājis tas apstāklis, ka viņi sen (trīs nedēļas) nebija spēlējuši paši savā laukumā - pie tā bijis no jauna jāpierod.

Jansons arī atklāja, ka uz nākamo spēli, kas notiks parīt, vajadzētu nedaudz pamainīt viņa komandas tehnisko zīmējumu - būtu jāspēlē agresīvāk, jau laukuma vidusdaļā neļaujot "Kuršiem" uzsākt uzbrukumus.

Astotdaļfināla spēļu pāri:

AJõgeva SK TäheUlbroka
BTelms/EnergokomplekssKurši1:0
CĶekavaPārgauja
DFK BauskaLielvārde

Astotdaļfināla spēļu kalendārs:

DatumsLaiksMājiniekiViesiVietaRez.
19.02.20:00Telms/EnergokomplekssKuršiIrlava3:1
20.02.18:00Jõgeva SK TäheUlbrokaJogeva
20.02.18:00FK BauskaLielvārdeBauska
20.02.19:00ĶekavaPārgaujaĶekava
21.02.15:00Jõgeva SK TäheUlbrokaJogeva
21.02.17:00Telms/EnergokomplekssKuršiIrlava
21.02.17:00ĶekavaPārgaujaĶekava
21.02.18:00FK BauskaLielvārdeBauska

Izmantotie resursi:
floorball.lv