Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

FK "Bauska" pieveic debitantus

Ritvars Raits
Ritvars Raits

FK "Bauska" pieveic debitantus
FK "Bauska"
Foto: Ritvars Raits

Pie pirmā panākuma Latvijas Atklātā florbola čempionāta vīriešu Virslīgā tikuši baušķenieki, kuri šovakar savā laukumā ar 8:4 uzvarēja Virslīgas debitantus – "Latgranula/Līgatne" florbolistus.

Bauskas komanda jau pašā spēles sākumā ielaida vienus vārtus, taču neļāva viesiem attīstīt savu panākumu, līdz trešā perioda sākuma atbildot ar septiņiem iemestiem goliem (7:1). Kad spēles liktenis praktiski jau bija izšķirts, veiksmīgāk sāka darboties arī līgatniešu uzbrukuma līnija, padarot galarezultātu krietni pieklājīgāku – 8:4. FK "Bauska” pieteikumā ir uzbrukuma līderis Māris Akmentiņš, kurš gan laukumā vēl nav devies. Viņa prombūtnes laikā "punktu mašīnas” lomu uzņēmies Ģirts Laugalis, kura kontā divi gūti vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Uzreiz pēc spēles portāls Sportacentrs.com sazinājās ar FK "Bauska" galveno treneri Ingu Panteļejevu, kurš pastāstīja, ka Māris Akmentiņš gan ir komandas pieteikumā, taču strādā Anglijā, tādēļ šosezon varēs baušķeniekiem palīdzēt vien atsevišķās spēlēs. Panteļejevs klusībā esot cerējis, ka Māra prombūtnē uzbrukuma līdera lomu uzņemsies tieši Ģirts Laugalis, kurš šīs cerības arī attaisnojis. Ar spēli un rezultātu treneris ir apmierināts. Viņu gan neapmierināja atsevišķas epizodes pašās mača beigās, kurās bija redzams, ka viņa spēlētāji bija zaudējuši koncentrēšanos un pieļāva muļķīgas kļūdas.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 18. septembris

FK "Bauska" - "Latgranula/Līgatne" - 8:4 (2:1, 4:0, 2:3)

Metienu attiecība:
27:21 (8:6, 9:8, 10:7)
Rezultatīvākie:
FK "Bauska" – Ģirts Laugalis 5 (2+3), Rihards Krūmiņš 2 (2+0), Pēteris Zeltiņš 2 (2+0), Andis Levītis 2 (1+1).
"Latgranula/Līgatne" – Jānis Levanovičs 2 (2+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums