Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" revanšējas čempioniem par pērnās sezonas ceturtdaļfinālu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekrings" revanšējas čempioniem par pērnās sezonas ceturtdaļfinālu
Emīls Dzalbs, Cēsu "Lekrings". Foto: lekrings.lv

Šovakar ELVI florbola līgā vīriešiem notika viena spēle - "Lekrings" Cēsu sporta kompleksā uzņēma pašreizējo čempioni "Lielvārdi/Fat Pipe". Pārliecinošu uzvaruar 9:5 izcīnīja cēsnieki, revanšējoties lielvārdiešiem par pavasarī piedzīvoto zaudējumu ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā septītajā mačā. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 5 (4+1) punktiem bija Emīls Dzalbs.

Abām komandām tā bija jau otrā jaunās sezonas oficiālā spēle. Lielvārdieši čempionāta ievadā savā laukumā ar 6:5 pārspēja vicečempioni "FBK Valmiera/Betsafe", bet "Lekrings" viesos ar 4:5 piekāpās "Irlavai".

Abu komandu savstarpējās cīņas rezultātu jau 2. minūtē ar metienu pēc pagrieziena atklāja Didzis Nemme - 1:0. Laukuma saimnieki atbildi parādā nepalika, līdz pirmajam pārtraukumam izvirzoties vadībā ar 3:1. Pa bumbiņai viesu vārtos ieraidīja Pauls Erenbots, Toms Rīsmanis un Emīls Dzalbs. Spēles vidū Cēsu florbolistiem bija jau četru vārtu handikaps - 5:1. Pēc otrās trešdaļas mājinieki atradās vadībā ar 6:2. Šo četru vārtu pārsvaru "Lekrings" nosargāja līdz pat finālsvilpei, svinot šosezon pirmo uzvaru - 9:5.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Emīls Dzalbs, kurš ar 5 (4+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Neko daudz no komandas biedra neatpalika pieredzējušais Toms Rīsmanis, kura kontā 4 (1+3) punkti. 2 (1+1) punkti Emīlam Eglītim. Labākā spēlētāja balvu Lielvārdes komandā saņēma Armands Savins, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija rezultatīvākais viesu rindās.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...