Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Kurši/Ekovalis" gūst četrus vārtus un uzvar "Bausku"

"Kurši/Ekovalis" gūst četrus vārtus un uzvar "Bausku"
Liepājas "Kurši/Ekovalis", centrā - Toms Akmeņlauks. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Liepājas komandai "Kurši/Ekovalis" pietika ar tikai četriem vārtiem, lai šovakar savā laukumā ar pārspētu ELVI florbola līgas vīriešiem pastarīti "Bausku" – 4:2. Pa 2 (1+1) punktiem uzvarētāju labā guva Miķelis Krūms un Toms Akmeņlauks.

Liepājas ambiciozā komanda "Kurši/Ekovalis" šovakar savā laukumā uzņēma "Bauskas" florbolistus, kuri šajā sezonā vēl nav ieguvuši nevienu punktu. Jau pirmā perioda laikā liepājnieki izvirzījās vadībā ar 2:0, pa golam viesu vārtos iemeta Mārtiņš Puķīte un Mihails Kostusevs. Tikai 52.minūtē, kad rezultāts bija 3:0, pie pirmā vārtu guvuma tika viesi Mārtiņa Mickeviča personā – 1:3. Atlikušajā laikā katra no komandām guva pa vieniem vārtiem un "Kurši/Ekovalis" varēja svinēt piekto uzvaru deviņā spēlēs – 4:2.

Rezultatīvākie uzvarētāju sastāvā bija Toms Akmeņlauks un Miķelis Krūms – katram pa 2 (1+1) punktam, bet balvu kā labākais spēlētājs saņēma Gustavs Griezītis, kurš ar rezultativitāti gan šajā mačā neizcēlās. Par labāko starp baušķeniekiem atzina vārtsargu Jāni Gožu, kurš atvairīja 23 no 27 pretinieku metieniem. Liepājas komanda pēc šī panākuma ar 16 punktiem pakāpās uz 6.vietu, bet Bauskas komanda joprojām bez punktiem un turnīra tabulas pēdējā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.