Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ulbrokai" uzvara pamatlaikā pār baušķeniekiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ulbrokai" uzvara pamatlaikā pār baušķeniekiem
Florbola komanda "Ulbroka"
Foto: www.floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā sīvā cīņā un mazrezultatīvā spēlē pie uzvaras tika "Ulbrokas" florbolisti, kas savā laukumā ar 3:2 pārspēja FK "Bauska". Uzvaras vārtus tikai deviņas sekundes pirms pamatlaika beigām guva Kārlis Bulāns.

Pirmajos divos periodos apmainījušies ar vārtu guvumiem (1:1), abi pretinieki uzvarētāja noskaidrošanu atlika uz trešo. Tajā kā pirmie pie vārtu guvuma tika ulbrokieši, taču jau 12 minūtes pirms pamatlaika beigām FK "Bauska" atjaunoja līdzsvaru uz rezultātu tablo – 2:2. Nervu izturības pārbaude turpinājās līdz pat mača pamatlaika pēdējai minūtei, kad "Ulbrokas" labā skaitlisko vairākumu no Krista Pauloviča piespēles realizēja Kārlis Bulāns – 3:2. Par labākajiem spēlētājiem tika atzīti ulbrokietis Indriķis Siliņš un baušķenieks Ģirts Laugalis.

"Ulbrokas" galvenais treneris Ainārs Juškēvičs atzinās, ka ir priecīgs par trim izcīnītajiem punktiem, bet nav apmierināts ar savas komandas parādīto sniegumu. Mačs izvērtās ļoti nervozs un tas savā ziņā izsita no ritma mājiniekus. Labi, ka vārtos droši darbojās vārtsargs Indriķis Siliņš, tādējādi viesdams pārliecību arī aizsargos. Pēdējā trešdaļā tas uzvaras gols varēja iekrist gan vienos, gan otros vārtos, šoreiz paveicās "Ulbrokai".

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 16. oktobris

"Ulbroka" – FK "Bauska" – 3:2 (0:1, 1:0, 2:1)

Metienu attiecība:
25:24 (8:11, 10:5, 7:8)
Rezultatīvākie:
"Ulbroka" – Kārlis Bulāns 2 (2+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

     [+] [-]

, 2010-10-16 22:30, pirms 14 gadiem
Malači