Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien florbols Talsos, Stalbē un Lielvārdē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien florbols Talsos, Stalbē un Lielvārdē
Mihails Kostusevs
Foto: www.tor.fi

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā šodien paredzētas trīs spēles, kas norisināsies Talsos, Stalbē un Lielvārdē.

Vīriešu Virslīga

Pulksten 14.00 "Talsi/Triobet" – "Kurši" (Talsu 2. vidusskolas sporta hallē)
Talsenieki turnīrā aizvadījuši jau septiņas spēles, bet uzvarēt tikai divreiz, ieņemot 9. vietu. Liepājas "Kurši" pagaidām nospēlējuši vismazāk spēļu – četras, vienu reizi uzvarot pamatlaikā, bet vienu – pagarinājumā, un atrodas 11. vietā. Talsu komandai ir divi izteikti uzbrukuma līderi – Artis Raitums un Matīss Jansons – abiem pa 15 punktiem, no kuriem astoņi ir vārtu guvumi. Liepājnieku rindās rezultatīvākais ir aizsargs Gints Siliņš ar 8 (4+4) punktiem. Ja salīdzina vārtsargu sniegumu, tad ievērojami veiksmīgāk līdz šim spēlējis talsenieks Māris Ronis, kuram 85,12 % atvairītu metienu.

Pulksten 17.00 SK "Pārgauja" - "Valmiera" (Stalbes sporta zālē)
Turnīra līdere "Pārgauja" šodien savā laukumā uzņems vienu no divām pastarītēm - "Valmieru". Stalbieši Lauris Ābols ar 32 (26+6) un Rolands Jānelsiņš ar 29 (11+18) punktiem ir visas Virslīgas rezultatīvākie spēlētāji, tiesa, Jānelsiņš šo spēli un arī nākamo (pret "Ķekavu") būs spiests izlaist diskvalifikācijas dēļ. Valmieriešu rindās uzbrukumā veiksmīgākais līdz šim bijis Gatis Liepiņš ar 13 (8+5) punktiem. Vārtsargu "topā" augstāk ir "Pārgaujas" vārtu vīrs Anrijs Vents ar 82,51 % atvairītu metienu, lai gan turpat blakus atrodas arī valmierietis Jānis Sīka ar 80,46 %. Komanda "Pārgauja" nospēlējusi visvairāk spēļu (deviņas) un guvusi visvairāk vārtu vārtiem (78), kā arī visbiežāk realizējusi skaitlisko vairākumu – 13 reižu.

Pulksten 18.00 "Lielvārde" – "RTU/Inspecta" (Lielvārdes novada sporta centrā)
Lielvārdē šovakar viesosies turnīra vicelīdere "RTU/Inspecta", kas pagājušajā nedēļā izcīnīja "EuroFloorball" kausu. Lielvārdieši, kuri atrodas 7. vietā, līdz šim spēlējuši kā pēc grafika, vienu spēli uzvarot, bet otrā – zaudējot. Šodien būtu kārta izcīnīt panākumu. Uzvarēt "Lielvārdei" izdevies tieši abās mājas spēlēs. Ja var prognozēt, ka rīdziniekiem pēc cīņām Eiropas Čempionu kausa fināla atlases turnīrā vajadzētu būt sportiskās formas kritumam, lielvārdiešiem ir cerības. Tiesa, bažas vieš viņu nestabilā aizsardzība un nepārliecinošā vārtsarga spēle. "RTU/Inspecta" uzbrukuma līderi ir Atis Blinds ar 27 (13+14) un Ainārs Juškēvičs ar 25 (15+10) punktiem. Lielvārdiešu rindās rezultatīvākais ir viņu spēlējošais treneris Jānis Jansons ar 15 (12+3) punktiem. Jāpiebilst, ka "Lielvārdes" rindās pēc atgriešanās no Somijas Elites līgas šodien debitēs Mihails Kostusevs, kurš savā laikā spēlējis gan Lielvārdes komandā, gan arī "RTU/Inspecta". Vārtsargu konkurencē lielvārdietis Normunds Krūmiņš (77,06 %) ne tuvu netiek rīdziniekam Andim Blindam – 85,62 % atvairītu metienu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Vai Mihails Kostusevs šodienas spēlē pret

  • 29

  • 9


  +2 [+] [-]

, 2011-10-15 12:48, pirms 13 gadiem
Interesants duelis starp Lielvārdi vs RTU !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-15 15:39, pirms 13 gadiem
engels rakstīja: Arī Pampāļu pamatskolā šodien lielais florbols!
prieks, ka arī pampāļos ir internets un pampālieši lasa sportacentru un ka arī pie jums spēlē florbolu!