Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"RTU-INSPECTA" pēdējā trešdaļā nodrošina uzvaru pār igauņiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"RTU-INSPECTA" pēdējā trešdaļā nodrošina uzvaru pār igauņiem
"RTU-INSPECTA"
Foto: Ritvars Raits, eSports.lv

Šodien Hipolīzings florbola Virslīgā vīriešiem tika aizvadītas divas spēles, pie tam abās galvenie notikumi norisinājās pēdējās 20 minūtēs. "RTU-INSPECTA", lieliski aizvadot spēles pēdējo trešdaļu, ar 8:4 pieveica "Jogeva SK Tahe", bet "Kurši" nenoturēja četru vārtu pārsvaru pār "Bausku" - 8:9.

"RTU-INSPECTA" šodien savā laukumā tikās ar "Jogeva SK Tahe". Uzvarot šodien, "RTU" varēja pakāpties uz ceturto pozīciju, bet igauņiem uzvara bija ļoti nepieciešama, lai nostabilizētos tabulas vidusdaļā. Pirmajā trešdaļā vairāk un arī sekmīgāk uzbruka Latvijas komandas florbolisti, kuri spēja gūt trīs vārtus, bet igauņi atbildēja ar vienu precīzu raidījumu.

Diemžēl otrajā periodā iekrātais pārsvars netika nosargāts, jo uzbrukumā pašiem galīgi negāja, bet viesi savas iespējas izmantoja, izlīdzinot rezultātu - 3:3. Viss izšķīrās spēles pēdējās 20 minūtēs, kuras ar diviem precīziem metieniem uzsāka "RTU". Arī turpinājumā tieši mājinieki spēlēja veiksmīgāk, beigās izcīnot pat pārliecinošu uzvaru ar 8:4. Uzvarētājiem trīs vārtus guva Kaspars Šķēls, bet vienus vārtus guva un trīs rezultatīvas piespēles atdeva Atis Blinds.

Savā starpā šodien tikās divas vājākās Virslīgas komandas - "Kurši" un "Bauska". Abas komandas joprojām saglabāja izredzes tikt labāko astotniekā, tādēļ mačs solījās būt ļoti interesants, taču spēles 33. minūtē likās, ka viss ir beidzies, jo "Kurši" jau atradās vadībā ar 5:1. Šāds rezultāts saglabājās arī līdz pēdējās trešdaļas sākumam, bet tad komandas sāka gūt vienus vārtus pēc otriem. Vēl spēles 53. minūtē "Kuršu" pārsvars bija diezgan stabils (8:5), bet minūti pirms spēles pamatlaika beigām "Bauska" izrāva neizšķirtu - 8:8.

Uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles metienu sērijā, kurā viesi bija pārāki ar 2:1, tādējādi iegūstot divus svarīgus punktus. "Bauska" tagad pakāpusies uz desmito pozīciju, bet no astotās vietas atpaliek tikai vienu punktu. Uzvarētājiem izcilu spēli aizvadīja Rihards Krūmiņš, kurš guva trīs vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Hipolīzings florbola Virslīga vīriešiem

RTU-INSPECTA - Jogeva SK Tahe 8:4 (3:1, 0:2, 5:1)
Metieni: 32:27

Kurši - Bauska 8:9 (2:0, 3:1, 3:7, 0:0, 0:1)
Metieni: 40:37

Izmantotie resursi:
floorball.lv