Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

ELVI līgā trīs spēles, "Kuršu" un "Lekringa" duelis - tiešraidē

ELVI līgā trīs spēles, "Kuršu" un "Lekringa" duelis - tiešraidē
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šovakar ELVI florbola līgā vīriešiem paredzēti trīs mači – Liepājas "Kuršu" un Cēsu "Lekringa" cīņu būs ievērojams vērot ne vien klātienē, bet arī portāla Sportacentrs.com interneta TV tiešraidē. Vēl Kocēnu "Rubene" uzņems "Bausku", bet pie "Lielvārdes" viesosies "Talsi/Krauzers".

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 17:00 "Kurši" – "Lekrings" (Liepājas OC)

Liepājas "Kurši" (10.) astoņās spēlēs tikusi pie desmit punktiem. Iepriekšējā mačā liepājnieki Kocēnos pagarinājumā ar 6:7 piekāpās vietējai "Rubenei". Rezultatīvākais Liepājas komandā ar 18 (10+8) punktiem ir Ričards Dēvits.
Cēsu "Lekrings" (4.) astoņās spēlēs tikusi pie 17 punktiem. Iepriekšējā mačā cēsnieki savā laukumā ar 5:1 uzvarēja "Talsus/Krauzeru". Rezultatīvākais komandā ar 18 (6+12) punktiem ir Andris Malkavs.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 18:00 "Rubene" – "Bauska" (Kocēnu SN)

Kocēnu "Rubene" (6.) astoņās spēles izcīnījusi 13 punktus. Šobrīd kocēniešiem ir trīs uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām tika svinēta savā laukumā pagarinājumā pār Liepājas "Kuršiem" – 7:6. Rezultatīvākais starp kocēniešiem ar 24 (11+13) punktiem ir Atis Stepāns, bet Ritvaram Bērziņam 22 (11+11) punkti.
"Bauska" (7.) deviņās spēlēs savākusi 12 punktus. Iepriekšējā mačā Bauskas florbolisti Stalbē ar 9:7 pārspēja vietējo "Pārgauju". Rezultatīvākais komandā ar 19 (12+7) punktiem ir Rolands Kovaļevskis, kuram pieder līgas rekords šosezon nopelnīto soda minūšu ziņā – 54.

Pulksten 19:00 "Lielvārde" - "Talsi/Krauzers" (Lielvārdes NSC)

"Lielvārde" (1.) čempionātu sāka ar zaudējumu pēcspēles metienos, bet turpinājumā izcīnītas jau astoņas uzvaras pēc kārtas (25 punkti). Pēdējais panākums tika gūts viesos, sīvā cīņā ar 7:6 pieveicot "Mogo-RTU/Rockets". Lielvārdietis Toms Akmeņlauks ar 30 (21+9) punktiem ir rezultatīvākais visā līgā, arī viņa komandas vārtsargs Jānis Salcevičs ar 87.50% atvairītu metienu ir labākais visā līgā. Šovakar Lielvārdes komandā Latvijas čempionāta spēlē debitēs uzbrucējs Gints Klēģers, kurš iepriekš pārstāvēja "Ķekavas Bulldogs".
"Talsi/Krauzers" (8.) deviņās spēlēs izcīnījusi 11 punktus, bet šobrīd piedzīvojusi divus zaudējumus pēc kārtas. Iepriekšējā mačā talsenieki savā laukumā ar 1:5 atzina Cēsu "Lekringa" pārākumu. Rezultatīvākais Talsu komandā ar 17 (14+3) punktiem ir Krišs Treimanis. Paredzams, ka šovakar Talsu komandā debitēs uzbrucējs Matīss Jansons, kurš atgriezies no "Ķekavas Bulldogs".

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.