Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lauvas" uzvar arī "Bausku"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lauvas" uzvar arī "Bausku"
"Rīgas Lauvas/LU"

Hipolīzings florbola Virslīgā vīriešiem pie svarīgas uzvaras tikuši "Rīgas Lauvas/LU" florbolisti, kuri šodien savā laukumā ar 8:5 uzvarēja "Bausku", pakāpjoties uz astoto pozīciju. Viesi mača gaitā neiemeta divus soda metienus.

"Rīgas Lauvas" divas dienas iepriekš izcīnīja ļoti svarīgu uzvaru pār "ASK/Lielvārdi", bet šodien tikās ar "Bausku". Komandas turnīra tabulas lejasgalā sarindojušās ļoti blīvi, tādēļ spēlei bija liela nozīme. Rīdzinieki pirmie izvirzījās vadībā, bet Bauskas florbolisti gandrīz uzreiz ieguva tiesības izpildīt soda metienu, bet šo iespēju neizmantoja. Vēl pēc brīža viņi gan izlīdzināja rezultātu, bet perioda beigas labāk aizvadīja mājinieki, kuri noslēdza pirmās 20 minūtes savā labā - 3:1.

Jau spēles 24. minūtē lauvas atradās vadībā ar 5:1. Likās, ka uzvara jau ir rokā, bet tā nedomāja viesi, kuri nepilnu 15 minūšu laikā guva četrus vārtus pēc kārtas, izlīdzinot rezultātu, pie tam vēlreiz nerealizēja soda metienu. Otrās trešdaļas izskaņā vārtus atkal izdevās gūt mājiniekiem, bet bija skaidrs, ka viss izšķirsies tikai pēdējā periodā.

Spēles 48. minūtē rīdzinieki panāca 7:5 savā labā, bet, zinot to, kā ritēja spēle pirms tam, droši par uzvaru viņi nevarēja būt. Spēles 53. minutē "Rīgas Lauvas" panāca 8:5 un tas arī bija viss. Pateicoties šai uzvarai, "Lauvas" pakāpušās uz astoto vietu, bet "Bauska" dala devīto vietu.

Ar trīs vārtu guvumiem uzvarētājiem izcēlās Oskars Kirkils. Bauskas komandā ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Māris Akmentiņš.

Hipolīzings florbola Virslīga vīriešiem, 14. februāris

Rīgas Lauvas/LU - Bauska 8:5 (3:1, 3:4, 2:0)
Metieni: 23:22

  +1 [+] [-]

, 2009-02-14 19:46, pirms 15 gadiem
Tas jau ir nopietns pieteikums uz playoffiem! Īstenībā prieks, ka šī komanda parāda raksturu, pēc visa, kas šogad ir noticis! :p

  +1 [+] [-]

, 2009-02-16 14:05, pirms 15 gadiem
Labi puikas labi!!! Prieks!!!
FD (Florbola Dievs) ir ar jums!!!
PRIEKĀ!!!
PAR RL UZVARĀM!!!!