Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Bērziņa un Jurševskis - AVEX balvas laureāti decembrī

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Bērziņa un Jurševskis - AVEX balvas laureāti decembrī
Elīza Elizabete Bērziņa un Artūrs Jurševskis
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu Virslīgas aizvadītā mēneša labākos spēlētājus. Sieviešu Virslīgā par labāko atzīta FK "Ķekava" uzbrucēja Elīza Elizabete Bērziņa, bet vīriešu – Cēsu "Lekringa" uzbrucējs Artūrs Jurševskis. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu AVEX (Tavs Audio-Video Experts).

Elīza Elizabete Bērziņa FK "Ķekava" sastāvā decembrī aizvadīja divas spēles, palīdzot savai komandai ar 8:5 pārspēt "Ķekavas Bulldogs", bet ar 7:4 – Kocēnu "Rubeni". Pirmajā no šim mačiem Bērziņa ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet otrajā guva divus vārtus un tika atzīta par labāko savā komandā. Šosezon 1996.gadā dzimusī florboliste sieviešu Virslīgā guvusi četrus vārtus un izdarījusi tikpat daudz rezultatīvu piespēļu, kas Ķekavas komandā ir ceturtais labākais sniegums. FK "Ķekava" ar 10 punktiem ieņem 3.vietu.

Vīriešu Virslīgas komanda "Lekrings" ar Artūru Jurševski sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja trīs Latvijas čempionāta spēles, visās izcīnot uzvaras. Cēsnieki ar 6:5 pārspēja Kocēnu "Rubeni" (Jurševskim divi vārti un labākā spēlētāja gods), ar 7:5 – Rīgas "RTU/Inspecta" (Jurševskim divas rezultatīvas piespēles), bet ar 7:4 - "Ulbroka/FS Masters". 1994.gadā dzimušais uzbrucējs, kurš Cēsu komandā spēlē tikai pirmo sezonu, šajā čempionātā guvis jau 21 (14+7) punktu un "Lekringa" sastāvā ir trešais rezultatīvākais. Cēsniekiem šobrīd ir 33 punkti, kas turnīra tabulā viņiem ļauj ieņemt 2.vietu.

AVEX (Tavs Audio-Video Experts)

Izmantotie resursi:
floorball.lv