Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien bankā 1.vieta un 1200 latu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīga aizvada savu pēdējo gadu interesantāko un neprognozējamāko čempionātu. Tikai regulārā turnīra pēdējā kārtā noskaidrosies, kura no trim līdervienībām ieņems 1.vietu, iegūstot sava laukuma priekšrocības visu izslēgšanas spēļu gaitā, kā arī atbrīvojumu no dalības maksas nākamajā sezonā.

Uz uzvaru regulārajā turnīrā pretendē "RTU/Inspecta" (Rīga), "Lielvārde" un "Lekrings" (Cēsis), bet būtiska loma vietu sadalē būs Kocēnu "Rubenei", kas šodien spēkosies ar rīdziniekiem. Ja "RTU/Inspecta" atdos kocēniešiem kaut vienu punktu. 1.vietu tai neredzēt, bet uzvarētāja tiks noskaidrota "Lielvārdes" un "Lekringa" savstarpējā spēlē. Teorētiski pastāv iespēja, ka visas trīs favorītes finišē ar vienādu punktu skaitu, bet tādā gadījumā par uzvarētāju kļūs šobrīd tikai 3.vietu ieņemošā "Lekrings", kam ir labāki rezultāti savstarpējās spēlēs.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 14.00 "Talsi/Triobet" - "Valmiera" (Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē)
"Valmierai" (12.vieta), kas jau zina savu pretinieci izslēgšanas spēļu astotdaļfinālā, un "Talsi/Triobet" (11.vieta) šis mačs neko neizšķir. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē minimālu uzvaru ar 4:3 izcīnīja talsenieki. "Valmiera" noteikti vēlas pārtraukt savu astoņus zaudējumus pēc kārtas garo neveiksmju sēriju, bet "Talsi/Triobet" nav uzvarējusi jau četrus mačus pēc kārtas.

Pulksten 17.00 SK "Pārgauja" - "Kurši" (Stalbes sporta zāle)
SK "Pārgauja" (4.vieta) izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas un jau nodrošinājuši sev vietu labāko kvartetā. Liepājas "Kuršiem" (7.vieta) šis mačs krietni svarīgāks, jo vēl ir cerības uz 6.vietu. Liepājnieki gan nav uzvarējuši jau trīs pēdējās spēlēs. Pirmā riņķa mačā ar 9:7 pārāki bija "Kurši".

Pulksten 18.00 "Lielvārde" - "Lekrings" (Lielvārdes novada sporta centrā)
"Lielvārde" (2.vieta) aizvada labāko sezonu savā vēsturē un šodien noteikti centīsies uzvarēt Cēsu "Lekringu" (3.vieta), lai iegūtu sava laukuma priekšrocības vismaz līdz pusfinālam. Tieši tāds pats ir arī cēsnieku mērķis, jāatgādina, ka pirmā apļa mačā ar 7:6 pārāka izrādījās "Lekrings". Lielvārdieši uzvarējuši pēdējās četras spēles, bet Cēsu komandas nav zaudējusi jau deviņos mačos pēc kārtas.

Pulksten 19.00 "RTU/Inspecta" - "Rubene" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
Patreizējai čempionei un turnīra līderei "RTU/Inspecta" šodienas spēles vidū uzzinās, vai mačā pret Kocēnu "Rubeni" (6.vieta) tai pietiks ar diviem punktiem, vai vajadzēs visus trīs, lai nosargātu savu pirmo vietu. Kocēnieši turnīra tabulā augstāk pakāpties nevar, toties viņus vēl var apsteigt liepājnieki. "RTU/Inspecta" iepriekšējā mačā zaudēja "Lekringam", bet "Rubenes" kontā ir divi panākumi mačos pret tabulas lejasgala komandām. Pirmā apļa spēlē ar 5:3 uzvarēja rīdzinieki.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 20.00 "Rubene" - "Irlava/Tukums" (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu "Rubene" (2.vieta) šovakar savā laukumā uzņems "Irlava/Tukums" (4.vieta) florbolistes. Abas komandas šosezon vēl nav tikušās.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Kura no komandām uzvarēs vīriešu Virslīgas regulārajā turnīrā

  • 43

  • 20

  • 18


     [+] [-]

, 2012-02-11 11:18, pirms 12 gadiem
kamēr "Talsi/Triobet" (11.vieta) ir iespēja turnīra tabulā pakāpties par vienu vietu augstāk. Nav Talsiem iespēja pacelties augstāk..! Talsiem 22p, Bauskai 26p

     [+] [-]

, 2012-02-11 11:30, pirms 12 gadiem
Spēle Talsos nevienai no komandām neko neizšķir. Ne Talsi, ne Valmiera augstāk vai zemāk turnīra tabulā pārvietoties nevar.

     [+] [-]

, 2012-02-11 11:32, pirms 12 gadiem
Čiigāns no tirgus rakstīja: kamēr "Talsi/Triobet" (11.vieta) ir iespēja turnīra tabulā pakāpties par vienu vietu augstāk. Nav Talsiem iespēja pacelties augstāk..! Talsiem 22p, Bauskai 26p
Paldies, nezinu, kur paskatījos.