Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Bronza arī "Lielvārdei" un Atim Blindam

Bronza arī "Lielvārdei" un Atim Blindam
Latvijas čempionāta bronzas medaļniece - "Lielvārde"
Foto: Ritvars Raits

Šovakar par Latvijas Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīgas bronzas medaļnieci kļuva komanda "Lielvārde", kas izšķirošajā spēlē ar 14:6 sagrāva "Ķekavu". Pirmo medaļu savā trenera karjerā ieguvis arī lielvārdiešu audzinātājs Atis Blinds, atkārtojot sava dvīņubrāļa Anda Blinda šodienas sasniegumu ar viņa trenēto meiteņu komandu "Ķekava/AXA".

Šīs Rīgas Olimpiskajā sporta centrā notikušās spēles rezultātu 7. minūtē atklāja ķekavieši – 1:0, bet uzreiz pēc tam pie vārtu gūšanas ķērās "Lielvārdes" spēlētāji, kuri ātri vien izvirzījās vadībā ar 3:1, bet pirmo trešdaļu uzvarēja ar 5:2. Otrā perioda sākumā lielvārdieši panāca jau 7:2, piespiežot ķekaviešus veikt vārtsargu maiņu – Jāņa Bramaņa vietā spēlē iesaistījās Māris Gulbis. Jāsaka, ka arī Gulbis nebija glābējs, jo jau pēc nepilnām astoņām minūtēm rezultāts bija kļuvis 9:3 un "Ķekavas" vārtos atgriezās Bramanis. Pēc otrās trešdaļas "Lielvārde" atradās vadībā jau ar 10:4, pie tam, kā liecina statistika, lielvārdieši darbojās ar izcilu efektivitātes koeficientu – mērķi bija sasnieguši vairāk kā 50 procenti viņu metienu.

Pēdējā perioda sākumā abas komandas vārtus guva pamīšus – 12:6, tomēr spēles beigas piederēja lielvārdiešiem, kuri guva vēl divus vārtus, izcīnot ļoti pārliecinošu uzvaru ar 14:6. Uzvarētāju rindās rezultatīvākie bija ierastie līderi – Artis Savins (5 punkti) un Toms Akmeņlauks (4 punkti), bet spēles protokolā ar vārtu guvumu vai piespēli atzīmējās gandrīz visi "Lielvārdes" laukuma spēlētāji un pat vārtsargs Igors Ivanovs, kuram šosezon tā bija jau piektā rezultatīvā piespēle. "Ķekavas" labā tikai Mārtiņš Jarohovičs guva vairāk par vienu punktu – viņam divas rezultatīvas piespēles.

"Lielvārdes" treneris Atis Blinds pēc spēles un apbalvošanas ceremonijas sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzinās, ka ir saviļņots un gandarīts gandrīz līdz asarām - pagājušās sezonas vidū, kad viņš uzņēmās lielvārdiešu trenēšanu, komanda Virslīgā ieņēma pēdējo vietu, bet nu ir izdevies tikt līdz medaļām. Runājot par spēli, treneris uzsvēra, ka viss, kas viņa komandai nepadevās sezonas laikā, šodien izdevās. Liela nozīme spēles sākumā bija skaitlisko vairākumu realizēšanai, kas bija simtprocentīga. Puiši visu maču aizvadīja vienlīdz augstā līmenī. Atis Blinds izteica pateicību fiziskās sagatavotības trenerim Mārcim Pavlovskim par ieguldīto darbu, kā arī komandas menedžerim Ainaram Puķītim par spēlētājiem nodrošinātajiem apstākļiem. Sarunas noslēgumā Atis atzinās, ka apbalvošanas ceremonijas laikā neesot ļāvis Latvijas Florbola savienības prezidentam Ilvim Pētersonam uzkārt sev kaklā bronzas medaļu, jo cer jau pavisam drīz tikt pie augstākā kaluma godalgas, kas būs izcīnīta "RTU/Inspecta" sastāvā, kur viņš ir uzbrucējs.

Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīga, 10. aprīlis

"Ķekava" – "Lielvārde" 6:14 (2:5, 2:5, 2:4)

Metienu attiecība:
33:29 (7:10, 10:8, 16:11)
Rezultatīvākie:
"Ķekava" – Mārtiņš Jarohovičs 2 (0+2).
"Lielvārde" – Artis Savins 5 (2+3), Toms Akmeņlauks 4 (2+2), Sandris Virsnītis 2 (2+0), Miks Valpēters 2 (2+0), Mārtiņš Zaikovskis 2 (1+1), Aivis Kusiņš 2 (1+1), Artūrs Skadiņš 2 (0+2).

Izmantotie resursi:
floorball.lv


, 2011-04-10 21:41, pirms 13 gadiem
urrāāā, malachi!!!
, 2011-04-10 22:35, pirms 13 gadiem
Šodien nejauši pirmo reizi sanāca redzēta augsta līmeņa spēli klātienē. Tādu kapiņu kāds bija laukumā nebiju gaidījis. Vnk stāvu malā un brīnos kā mazs bērns par katru otro epizodi!
, 2011-04-10 23:20, pirms 13 gadiem
ii_key rakstīja: Šodien nejauši pirmo reizi sanāca redzēta augsta līmeņa spēli klātienē. Tādu kapiņu kāds bija laukumā nebiju gaidījis. Vnk stāvu malā un brīnos kā mazs bērns par katru otro epizodi!
Jā, tas gan, spēle bija ļoti laba, ķekavai pat nebija izredžu..
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.