Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Trilleris Kocēnos: Keiša metiens pagarina "Rubenes" sezonu

Trilleris Kocēnos: Keiša metiens pagarina "Rubenes" sezonu
Kocēnu "Rubene". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sērijā starp FBK "Valmiera" un Kocēnu "Rubeni" notiks arī trešā spēle, jo pēc diviem mačiem rezultāts ir neizšķirts – 1:1. Par šovakar Kocēnos notikušās cīņas varoni kļuva kocēnietis Jēkabs Keišs, kura pagarinājumā gūtie vārti ļāva "Rubenei" svinēt šīs sezonas svarīgāko uzvaru – 6:5.

Sērijas otro spēli lieliski sāka kocēnieši, kuriem vajadzēja tikai 15 minūtes, lai iegūtu šķietami drošu vadību ar 3:0. Pa bumbiņai viesu vārtos raidīja Reinis Mirkšs, Jēkabs Keišs un Juris Zilberts. Valmierieši sāka attapties vēl pirms pirmā pārtraukuma – pēc Laura Alvja Stiprā un Pāvela Semjonova metieniem rezultāta starpība tika samazināta līdz minimumam – 2:3. Otrajā periodā vārtus guva tika viesi, pārņemot vadības grožus ar 4:3, pa golam iemeta Ričards Eglītis un Mārtiņš Broks. Pēdējās trešdaļas sākumā Ričards Eglītis guva savus otros vārtus šajā mačā, panākot jau 5:3. Tāds rezultāts noturējās līdz pat 55. minūtei. Tad sākās Kocēnu komandas atspēlēšanās – pusminūtes laikā ar vārtu guvumiem izcēlās Matīss Celms un Ivo Balodis, atjaunojot neizšķirtu – 5:5, ar tādu rezultātu noslēdzās pamatlaiks. Pagarinājuma 3. minūtē Jura Zilberta piespēli saņēma Jēkabs Keišs, kurš meta neatvairāmi – 6:5. "Rubene" uzvarēja šajā spēlē, bet sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts – 1:1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.