Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

“Lekrings” psiholoģiski grauj konkurentus, kuriem jāspēj piecelties

“Lekrings” psiholoģiski grauj konkurentus, kuriem jāspēj piecelties
Cēsu "Lekrings", foto: Floorball.lv

Cēsu “Lekrings” zaudēja pirmās divas spēles Elvi florbola līgā savās mājās pret “Lielvārde/FatPipe”. Tām sekoja divas smagas uzvaras viesos, bet vakar savās mājās pamatlaiks beidzās ar 0:0 neizšķirtu. Uzvaru izcīnīja cēsnieki, bet “Lielvārde/FatPipe” šovakar jārod spēki piecelties.

Pēc pirmajām divām spēlēm psiholoģiskais pārsvars noteikti bija Lielvārdes komandai, kas teorētiski savās mājās varēja arī likt punktu sērijai. Lai gan treneris Kaspars Kreimanis pirms trešās spēles uzsvēra, ka jānoskaņojas kā pie 0:0 rezultāta, spēlētājiem galvās, visticamāk, tomēr bija labi padarītais izbraukuma spēlē. Tas nospēlēja negatīvu lomu, jo, lai arī spēles bija sīvas, savās mājās “Lielvārde/FatPipe” divu spēļu laikā vadībā nebija ne uz sekundi. Līdz ar to cēsnieki bija atguvuši sava laukuma priekšrocības un vakar spēlēja jau savu pilno tribīņu priekšā.

Komandām darbojoties ļoti pragmatiski un uzmanīgi, piektajā spēlē bīstamu momentu pie vieniem vai otriem vārtiem bija gaužām maz. Nevar gan teikt, ka tādu nebija vispār, jo brīži, kad divi meistarīgi florbolisti (Edgars Puriņš un Andris Rajeckis) nonāk pie pretinieku vārtiem, kur priekšā nav neviena aizsarga, bieži negadās pat spēlēs pret rangā izteikti zemāka līmeņa pretiniekiem. Vakar Cēsīs šāda epizode radās un šķiet, ka paši cēsnieki no tās sabijās, beigās pat netiekot līdz metienam pa Jāņa Salceviča sargātajiem vārtiem.

Līdzjutēji 60 minūtes vēroja florbolu cīņā par iniciatīvu, taču vārtu guvumu tā arī nesagaidot. Tas nozīmēja, ka komandām priekšā otrā duelēšanās papildlaikā. Šoreiz gan daļa līdzjutēju nebija paspējuši atgriezties tribīnēs no svaiga gaisa elpošanas, kad klātesošie līdzjutēji eksplodēja – nospēlētas bija vien nedaudz virs 20 sekundēm, kad Jānis Rajeckis un Edgars Puriņš izspēlēja tā saukto “sieniņu”, apspēlējot Marisu Giņko, Rajeckim no tuvas distances raidot bumbiņu pretinieku vārtos – 1:0 arī ir uzvara. Turklāt, domājams, pat vēl sāpīgāka nekā zaudējums ar, piemēram, 7:8 rezultātu.

Psiholoģiskais stāvoklis pašlaik noteikti krietni labāks ir “lēcējpeļu” florbolistiem, kuri no 0:2 deficīta sērijā ir izvirzījušies vadībā ar 3:2 un šovakar var lūkot likt punktu sērijai. Vēl jo vairāk, ņemot vērā, ka “Lielvārde/FatPipe” jau trijās spēlēs pēc kārtas nav varējusi spēlēt no pozitīva rezultāta pozīcijām.

Šovakar spēle Lielvārdes sporta centrā sāksies pulksten 18;00 un maču tiešraidē būs iespējams vērot arī Sportacentrs.com un kanālā TV4. Maču vadīs tiesnešu pāris Artis Ancāns un Aleksejs Gusarovs. Cēsu komandas uzvaras gadījumā sērija būs noslēgusies, bet, ja pie panākuma tiks laukuma saimnieki, tad izšķirošā septītā sērijas spēle ieplānota 11. martā Cēsīs.

Elvi florbola līgas ceturtdaļfināls

”Lekrings” (#2) – “Lielvārde/FatPipe” (#7)

Spēles #DatumsLaiksSpēleVietaRezultātsSērijā
1.18.02.18:00Lekrings – Lielvārde/FatPipeCēsis4:5 (PS)0:1
2.19.02.16:00Lekrings – Lielvārde/FatPipeCēsis1:30:2
3.25.02.19:00Lielvārde/FatPipe – LekringsLielvārde3:42:1
4.26.02.19:00Lielvārde/FatPipe – LekringsLielvārde2:42:2
5.04.03.18:00Lekrings – Lielvārde/FatPipeCēsis1:0 (OT)3:2
6.05.0318:00Lielvārde/FatPipe – LekringsLielvārde
7.*11.03.18:00Lekrings – Lielvārde/FatPipeCēsis


, 2023-03-05 16:42, pirms gada
❤️Sveiki) Mani sauc Paula un man ir 23 gadi) Es esmu topošā seksa modele 18+) Lūdzu, novērtējiet manas bildes at ➤ https://goo.gs/id298065
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.