Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien septiņas Virslīgas spēles

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien septiņas Virslīgas spēles
Foto: Ritvars Raits

Daudz ko redzēt un kam just līdzi šodien būs florbola līdzjutējiem, jo Latvijas čempionāta Vīriešu Virslīgā paredzētas piecas spēles, bet divi mači tiks aizvadīti sieviešu Virslīgā.

Vīriešu Virslīga

Pulksten 14.00 "Talsi/Triobet" - "Ulbroka/FS Masters" (Talsu 2. vidusskolas sporta hallē)
"Ulbroka/FS Masters" ir viena no trim komandā, kura vismaz pagaidām piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, tāpēc uzvaras gadījumā var kļūt par turnīra līderi. Rezultatīvākais spēlētājs ulbrokiešu sastāvā ir Kārlis Bulāns ar 9 (7+2) punktiem, bet "Talsi/Triobet" rindās rezultātu "taisa" Artis Raitums un Matīss Jansons – pa 11 punktiem. "Ulbroka/FS Masters" vārtsargs Indriķis Siliņš ir viens no veiksmīgākajiem Virslīgā – 90,83 % atvairītu metienu. Līdz ar to ulbrokiešiem vismazāk ielaisto vārtu – tikai 13. Talseniekiem tā būs šīs sezonas pirmā spēle, kuru viņi aizvadīs savā laukumā.

Pulksten 17.00 SK "Pārgauja" - "Lielvārde" (Stalbes sporta zālē)
Stalbieši un lielvārdieši līdzšinējās piecās spēlēs guvuši pa trim uzvarām, kā arī piedzīvojuši pa diviem zaudējumiem. Abām komandām ir vislabākais metienu realizācijas procents līgā - "Lielvārdei" 27,1 %, bet "Pārgaujai" – 25,5 %. Stalbes komandai, piedevām, labākā gūto un zaudēto vārtu attiecība turnīrā - +13. Rezultatīvākais ne tikai "Pārgaujas" komandā, bet arī visā Virslīgā ir Lauris Ābols, kura kontā 17 (13+4) punktu. Lielvārdiešu rindās par rezultatīvāko kļuvis spēlējošais treneris Jānis Jansons ar 12 (9+3) punktiem. Vārtsargu konkurencē ar 81,98 % atvairītu metienu pārāks ir stalbietis Anrijs Vents.

Pulksten 17.00 "Rubene" - "Ķekava" (Kocēnu sporta namā)
Arī ķekavieši līdz šim piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu, toties spējuši uzveikt patreizējo čempionāta līderi – Cēsu "Lekringu". Tiesa, "Ķekava" līdz šim aizvadījusi tika trīs spēles, kamēr lielais vairums komandu – piecas. Kocēnu "Rubene" turnīru uzsāka ar diviem zaudējumiem, bet tagad guvusi arī divas uzvaras. Kocēniešu rezultatīvākais spēlētājs ir Atis Stepāns, kuram 10 (7+3) punktu, bet "Ķekavas" – Gunārs Klēģers ar 8 (5+3) punktiem.

Pulksten 17.00 "Valmiera" - "Kurši" (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā)
Valmierieši un liepājnieki līdzšinējās spēlēs guvuši pa vienam panākumam - "Valmiera" uzvarēja "Rubeni", bet "Kurši" - "Pārgauju". Rezultatīvākais Valmieras komandas spēlētājs ir Gatis Liepiņš ar 7 (5+2) punktiem, bet liepājnieku rindās Gints Siliņš guvis 6 (3+3) punktus.

Pulksten 19.00 FK "Bauska" - "RTU/Inspecta" (Sporta namā "Mēmele", Bauskā)
Arī baušķenieki pirmo reizi šosezon spēlēs saviem līdzjutējiem. Līdzšinējās piecās spēlēs viņiem divas uzvaras. Čempione "RTU/Inspecta" četrās spēlēs izcīnījusi trīs uzvaras. FK "Bauska" uzbrukuma līderi ir Pēteris Zeltiņš un Ģirts Laugalis – abiem pa 15 punktiem, bet rezultatīvākais Rīgas komandā – Ainārs Juškēvičs, kuram arī 15 punktu. No abu komandu vārtsargiem labāk veicies rīdziniekam Andim Blindam, kurš atvairījis 84,76 % metienu. "Bauskas" vārtsargam visvairāk ielaisto vārtu visā Virslīgā – 37.

Sieviešu Virslīga

Pulksten 14.00 "Rubene" – FK "Ķekava/BFF" (Kocēnu sporta namā)
Kocēnu sporta namā šodien tiksies abas turnīra līderes - "Rubene" un "Ķekava/BFF". Kocēnietes izcīnījušas jau divas uzvaras – pieveikta čempione "RSU/Runway" un sagrauta "Ķekavas Bulldogs". "Ķekava/BFF" viens panākums – pār to pašu "Ķekavas Bulldogs".
Pulksten 17.00 "Irlava/Tukums" – "RSU/Runway"
(Irlavas sporta namā)
"Irlava/Tukums" florbolistes turnīru sāka ar uzvaru pār "Ķekavas Bulldogs", bet čempione "RSU/Runway" piedzīvoja neveiksmi Kocēnos pret vietējo "Rubeni".

Izmantotie resursi:
floorball.lv