Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Jakovicka: "Gribam spēlēt ne tikai aizraujošu spēli vien"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Jakovicka: "Gribam spēlēt ne tikai aizraujošu spēli vien"
Liliāna Jakovicka (#32)

Elvi sieviešu florbola līgas jauno sezonu ar 10:5 uzvaru pār principiālajām pretiniecēm no Līgatnes sākusi Cēsu "Lekrings" komanda, kuru rindās par labāko atzina Liliānu Jakovicku, kurai divi vārtu guvumi un divas rezultatīvas piespēles. Viņa arī sniedza savu komentāru Sportacentrs.com

Pagājušajā sezonā sīvi spēkojāties ar “Līgatni”, beigās tabulā paliekot aiz savām principiālajām pretiniecēm. Vai piekrīti, ka mači tieši pret “Līgatni” Jums varētu būt vissaistošākie visas sezonas garumā?
“Uzreiz vēlos minēt, ka, apskatot komandu vidējo vecumu, mēs esam viena no jaunākajām komandām līgā, ar ko es skaidrotu mūsu sīvās cīņas ar pieredzējušo “Līgatni”, kura emocionāli veiksmīgāk spēj lauzt spēles gaitu un ar vēsu prātu turpināt spēles. Protams, ka mači ar “Līgatni” mūsu komandai ir principiālāki nekā ar citām vienībām, jo šobrīd abas ir Cēsu novada komandas.”

Iepriekšējās sezonās “Lekrings” nebija tā rezultatīvākā čempionāta komanda, bet šosezon jau pirmajā mačā gūti desmit vārti.
“Esmu ļoti priecīga par komandas rezultativitāti sezonas pirmajā spēlē. Esam ņēmušas vērā pagājušo sezonu un viens no komandas galvenajiem uzdevumiem ir aktīva spēle uz vārtiem, pie kā turpināsim strādāt visas sezonas garumā.”

Kas bija galvenie iemesli, kādēļ tieši Cēsu komanda sezonu sāka ar uzvaru un trim punktiem turnīra tabulā?
“Visas spēles garumā bumbiņu vairāk kontrolējām tieši mēs, kas ļāva izveidot vairākus veiksmīgus vārtu gūšanas momentus. Turklāt pratām izmantot mums dotas vairākuma iespējas.

Kādu mērķus šai sezonai izvirzījusi “Lekrings” komanda?
“Komandai ir izvirzīti vairāki mērķi šai sezonai, lai parādītu labāko sniegumu. Noteikti vēlamies būt komanda, kuras spēli laukumā vērot ir ne tikai patīkami un aizraujoši, bet arī veidotā spēle nestu rezultātu, kas ļautu cīnīties par medaļām.”