Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Cēsu "Lekrings" vēlreiz pieveic "Līgatni"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Cēsu "Lekrings" vēlreiz pieveic "Līgatni"
Cēsu "Lekrings". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgas sievietēm 2021. gada pēdējā spēle norisinājās Līgatnes sporta centrā, kur vietējā komanda "Līgatne" uzņēma Cēsu vienību "Lekrings". Spraigā cīņā uzvaru ar 7:6 izcīnīja cēsnieces, kuru rindās ar 4 (1+3) rezultativitātes punktiem izcēlās Kate Meldere.

Pirmā apļa spēlē, kas notika 26. septembrī Cēsis, "Lekrings" pārliecinoši uzvarēja "Līgatni" ar 10:5. Šovakar atbildes maču ļoti veiksmīgi sāka līgatnietes, kas 3. minūtē 40 sekunžu laikā izvirzījās vadībā ar 2:0, pa golam viešņu vārtos iemeta Madara Adamane un Ieva Dimante. Cēsnieces neapjuka un 7. minūtē rezultāts jau atkal bija neizšķirts -2:2. Ar vārtu guvumiem "Lekringa" sastāvā izcēlās Jolanta Kļava un Betija Raseiceva. Pēc pirmā perioda viešņas jau atradās vadībā ar 4:3. Otrajā trešdaļā Cēsu "Lekrings" savu minimālo pārsvaru nosargāja (5:4), kā arī visā spēlē svinēja uzvaru ar vienu vārtu pārākumu – 7:6.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...